Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azok a +40 nők akik fiatalabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a +40 nők akik fiatalabb párt keresnek társkereső oldalokon azoknak ugye csak kufirc kell?

Figyelt kérdés
Mert mást remélem nem várnak, érzelmeket vagy bármit, anyagi támogatást meg főleg!
2020. dec. 3. 16:29
A kérdező szavazást indított:
csak szexre vágynak
teljes "szolgáltatást" szeretnének (udvarlás, pénz, stb)
10 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
37%
Egy normális 40-es nő azért állítja be a korhatárt nála fiatalabbtól kezdődően, hogy legalább ne valami házas ürge jöjjön neki össze. Ettől még a szíve mélyén ő is normális társra vágyna, de a korosztályában foglaltak, fiatalabbak meg csak szexre akarják őket. Nyilván ezzel tisztában van, de ettől még nem erről álmodott fiatal korában.
2020. dec. 3. 16:39
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

Volt haverom aki az egész egyetemet egy ilyen milf mellett töltötte, majd az egyetem végén szakított a csajjal, az meg teljesen összeolott, mert gyereket akart a sráctól, meg házasságot...

Szóval nem, egyáltalán nem biztos, hogy csak szexet akar

2020. dec. 3. 16:42
 3/13 anonim ***** válasza:
39%
Már a kérdésed is gusztustalan. Nem teljes szolgáltatást várok, hanem normális párkapcsolatot. 43 vagyok és úgy állítottam be a keresőt hogy 39-50, de akkor már értem hogy miért próbálkoznak be fiatalabbak is. Kósza dugás reményében. Milyen illúzióromboló.
2020. dec. 3. 19:03
 4/13 A kérdező kommentje:

Ne itt éld ki frusztráltságod! Kérdeztem, nem tetszik nem kell válaszolnod sem! Szép napot és lépj tovább!

A többieknek köszönöm!

2020. dec. 3. 19:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Altalaban hasonlo koru part akarnak (-3+5 ev) ezek a nok. Csak ugye azok java hazas.
2020. dec. 3. 19:22
 6/13 anonim ***** válasza:
67%

"Altalaban hasonlo koru part akarnak (-3+5 ev) ezek a nok. Csak ugye azok java hazas."

Meg aztán, egész fiatalabb korukban idősebb pasikra buktak, mert gimi alatt egyetemista kellett, egyetem alatt már dolgozó férfi, majd olyan, akinek volt karrierje...

Aztán 35-40 évesen csodálkoznak, hogy a vállalható férfiak meg olyan nőkkel kezdenek amilyenek ők voltak 10 évvel korábban, és keresnek egy nőt a harmincas évei elején

2020. dec. 3. 19:52
 7/13 anonim ***** válasza:

Már megint az általánosítás. A nők többsége a saját korosztályában keres. De a pasik többsége ugyanúgy a fiatal lányokra bukik, elég a társkeresőt megnézni, negyven éves, de max 35-ig keres nőt. Akkor miről beszélünk, hogy a nők idősebbet akarnak? Olyat kapnak, amilyen udvarol nekik. Mi beírunk egy szűk tól-ig kategóriát, aztán ránk írnak a fiatal srácok meg a vénemberek, de jó.

Nem minden nő hajt idősebb férfit, ne degradáljátok már a normális nőket.

2020. dec. 3. 20:02
 8/13 anonim ***** válasza:

Btw a bináris opcióhoz sem értek, meg az arany alapú certifikátokhoz, de a puszta matematika mindig segített megúszni ezeket a tuti tippekre épülő piramisjátékokat, és lehúzós cuccokat ;)

Nem kell valamiben profinak lenni ahhoz, hogy felfedezd, hogy átverés, de ehhez hülye vagy

2020. dec. 3. 20:11
 9/13 A kérdező kommentje:

Ha lehet szortkozzunk a témára! 2 választ adtam nem fogok 100-at készíteni. Eldöntendő kérdés.

Csak kíváncsi voltam, de ha kb ugyanazt várják mint a fiatalabbak akkor nem töröm magam, nyilván inkább fiatalabbat keresek én is.

Miden frusztrált +40-esnek további jó társkeresést!

2020. dec. 3. 20:17
 10/13 anonim ***** válasza:
igen, csak kufirc.
2020. dec. 3. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!