Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lenne kedvetek foglalkozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne kedvetek foglalkozni a továbbiakban a lánnyal?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel a neten ismerkedtünk meg.

4 hónapig ismerkedtünk, leveleztünk, majd telefonon is beszéltünk (minden nap).

Ez idő alatt voltak veszekedések is, mindig mondtam neki hogy mit szólna egy találkához. De ő még várni akart ezért meg azért. (értelmes képet egyébként nem kaptam tőle) A végén tény, sokat veszekedtünk már, képesek voltunk szinte mindenen összekapni. Végül egy veszekedés után, amit követően 6 napig nem beszéltünk, Ő felhívott, és mondta: kíváncsi hogy hogy tisztultak le bennem a dolgok, mert elég hevesen váltunk el. Én elmondtam neki hogy sok mindenben hiteltelen előttem, ha nem látom ki ő. Rengeteg vitánk volt abból korábban, ha már találkozni még nem akar, a facebook-ját adja meg, vagy képet küldjön magáról amin látszik egészben.

Ezeket mindig megtagadta tőlem.

Most ő vetette fel (azon téma kapcsán hogy mondtam neki így hogy megtagad olyan dolgokat ami számomra jelen helyzetünkben fontos lenne, pl hogy nem küld egy értelmes képet: nincs egyszerűen előttem mint ember hogy ki is ő) szóval felvetette hogy jó találkozzunk. De kikötötte, hogy neki már van valakije (az 5 nap alatt míg nem beszéltünk ugye), és nem akar már tőlem semmit, max barátság, vagy haveri alapon találkozni, és akkor végre megismerhetem és hiteles lesz előttem, mert hogy megkedvelt és nem akar végleg elveszíteni(???). Ha belegondolok mit össze bajlódtunk ez idő alatt és egy taliig nem jutott el a dolog, most meg ezzel a tálalással hogy találkozzunk de semmit nem akarok tőled, teljesen elment a kedvem az egész találkozótól. 5 nap alatt összejött egy másik pasival.

2021. jan. 18. 04:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én mindig azt azt mondom, nőt nem barátkozás céljából keresek. Hanem párkapcsolati céllal.

Engedd el, csak "szamár" voltál a hölgynek.

Amúgy meg 4 hónap...úristen....

Maximum pár hét alatt összejön a randi ha valóban mindkét fél akar ismerkedni. Ha nem akkor ott mellébeszélés van.

2021. jan. 18. 12:20
 12/19 anonim ***** válasza:

Eleve volt ennek a lánynak barátja, azért nem akart képet küldeni.

Vagy valami nagyon gáz van a külsejével, amitől tart, hogy visszautasítod. És ezt a visszautasítást akarja ezzel a "már nem akarok semmit" szöveggel megelőzni.

2021. jan. 18. 22:07
 13/19 anonim ***** válasza:

Undorito viselkedes, amit nemhogy 4 honapig, de 4 hetig sem kellett volna toleralni.

Legkesobb akkor meg kellett volna szakitani a hivast, amikor ezt kiejti a szajan, hogy de amugy osszejott valakivel. PUFF, mar le is raktad, es egy lendulettel tiltod a szamat. Viccen kivul. Nem szabad hagyni, hogy igy banjanak veled.

Maskor pedig okosabban kell viselkedned: hiaba vagy barmennyire "kiehezve", nem szabad olyan novel folytatni az ismerkedest, akin latszik, hogy nem akar toled semmit es csak unalomuzo vagy neki. Hiaba vagy tolerans es kitarto, NEM FOG VELED OSSZEJONNI. Ha pedig te ossze akarsz vele jonni, akkor meg hacsak nem muszaj (munka, stb) fenntartani a kapcsolatot, nincs a tovabbiakban mirol beszelnetek.

2021. jan. 19. 12:03
 14/19 A kérdező kommentje:

Az zavar nagyon hogy en nem kaptam a sok hónapig egy tetves fotót amin láthattam volna hogy igen, ő az. 2 fejképet adott de azon direkt levagta nyaktól lefelé. Kértem tőle miért, es h küldje at egészben. Erre az volt a kifogása (mindig más volt am) hogy pajzsmirigy betegsége van es most fog kezelésre járni mitől meg fog hízni. Es nem akar átverni hogy most sovány aztán meg kövér lesz. Rengetek vitank volt ebből. Nincs benne semmi logika. Megvárja mig meghízik? Most eltelt 4 hónap mondtam neki mostmár meghiztál küldj képet. Es megint kibujt, es bedobta találkozzunk inkább, de ő már nem akar semmit tolem csak barátság mert van valakije... a face jelőlés alól is allandóan kifarolt. Az sem volt logikus. Közel voltunk egymáshoz minden nap beszéltünk, ám mégsem jelölt be. Mindig kifogásolt, de neki nem jelent semmit a face, alig jár fel, semmit nem találnék az adatlapján stb...es rengeteg vita emiatt is. Igy 4, hat már inkább 5 hónap után ugy kell lezárnom hogy nincs meg előttem kivel is beszéltem. En regeteg képet küldtem neki, az életemből magamról.. ő is 1 2 őt de a kutyájáról es ennyi. Anno a telefonszámát is nehezen rengeteg vita beszéd után adta meg, addig mindig ő hívott rejtett számon. Aztán kiderült nem is az volt aki a kepen szerepelt, es hazas volt. Épp vált. Állítása szerint. Itt hasalt meg a bizalmam benne. Hiába mondtam neki keppel facéval hitelesíthetne magát előttem, nem ment bele soha. Inkább aljasul rámforgatta, hogy en biztos direkt csinálom ezt mert tudom hogy ezzel őt fel tudom húzni, es hogy azért csinálom mert meg akarok tőle szabadulni stb...mindig vita volt belőle. Hozzáteszem a telefont 90% ban sose vette fel ha en hívtam (miután megkaptam a számát) amire az volt a válasza, mindig némán van.

A lényeg most az volt a kifogása a facéra épp, hogy ki van irva neki ott hogy párkapcsolatban van es egy csomo like gratulácio ment rá, es nem akarta hogy ott szembesüljek vele. Aztán teljesen kibukott hogy elveszít, es írkálni kezdett email en. Megenyhültem, de mondtam neki kérek facet es kepet nincs kibuvó.

Es milyen választ kaptam?

Törőlte mérgében a facét. Esküdözött mindenre...mire mondtam jo nem baj, de 30 napig vissza lehet állítani a fiókot nemhogy 1 napon belül. Átküldtem vidin is hogy, amire csak azt kaptam hát neki teljesen törlődött nem lehet vissza állítani.

Tudom tiszta hülyeség amit csináltam.

2021. jan. 19. 14:15
 15/19 anonim ***** válasza:
Jajj-jajj-jajj...magadnak teszel jót, ha nem foglalkozol ezzel a lánnyal.
2021. jan. 19. 16:35
 16/19 A kérdező kommentje:
Többször volt hogy azt mondtam fejezzük be, ez igy nem jó. De mindig jött keresett...sirt...nem olyan volt mint aki játszik. De akkor is érthetetlen.
2021. jan. 19. 16:37
 17/19 anonim ***** válasza:

Kicsi rá az esély, de nem Ágnesnek hívták ezt a lányt? Volt egy ilyen nevű, betegesen hazudozó kolléga és

barátnőm. Már leszamolt tőlünk, és nem is vagyunk ismerősök se a facebookon, de néha azért rálesek, és folyton ki-be kapcsolgatja a profilját. Nála is az volt tavaly, hogy kiírta, házasságkötés, de se a pasi neve, se egy esküvői fotó nem volt sehol, és még az ismerősei se láttak. Ő is aztan mindenről hazudott amiről csak lehet, amíg a számítógépét javítva, elő nem került egy önéletrajza.

2021. jan. 19. 17:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Energiát fektetsz egy olyan nőbe, akivel semmit se tudtok megbeszélni, kezdetektől hazudik és folyamatosan manipulál. Mindig rácsodálkozol, hogy jé ismét hazudott, ismét nem küldött képet, ismét van valami baj. Miért? Még csak személyesen se ismered, abból amiket csinál azt is el tudom képzelni, hogy valójában egy 60 éves, kopaszodó, szórös úr. Nem mondani kell, hogy fejezzük be, hanem ténylegesen tedd meg, legyen önálló akaratod, dönts úgy, ahogy neked jó, avagy hagyd tovább manipulálni magad.
2021. jan. 19. 17:41
 19/19 anonim ***** válasza:

Joisten kerdezo, hat mennyire tartod te magadat? A semminel is kevesebbre?

Nekem sincs sok onbizalmam, de ez a viselkedes a masodik percben idegesito es undort valt ki belolem :D

Ezek olyan red flag-ek, hogy tenyleg 2 percnel tovabb nem tudja az erdeklodesemet fenntartani, mert vagy kamu, vagy olyan mentalis problemakat jelez, amik lehetetlenne teszik barmilyen emberi kapcsolat fenntartasat a masik fellel. Egyet tehetsz: elkoszonsz, tovabbi siras eseten torlod, tiltod.

2021. jan. 20. 10:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!