Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan nő, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő, aki nem akar megfelelni a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Egy nőnek elég lenne egészségesen táplálkozni, rendesen alap tisztítószerekkel tisztálkodni és pár normális kényelmes pamutruhát felvenni. Ehhez képest nyugaton minden nő elégedetlen, vesszük a több tízezer ftos krémeket a ráncainkra, festessük az ősz hajunkat, sminkelünk pedig nem is tesz jót a bőrnek, ahogy a magasasarkú sem. A nőies és szexi ruhák nagy részr testrefeszülős vagy kényelmetlen, pl. kivágott és megfázik benne a hátunk. Még a naturál smink is arra szolgál, hogy a férfi elhiggyje fiatalabbak és egészségesebbek vagyunk annál, mint amilyenek vagyunk. Egyesek még plasztikáztatnak is orrot, mellett miegymás. Ázsiában meg már brutál szintre ment ez a dolog, ott már felnőtt nők is babyface-nek akarnak kinézni, gyerekcsatot raknak a hajukba, minden nő egyensablon szerint akar kinézni, ázsiában kislányos tündéreknek, nyugaton nagymellű formás seggű instapicsának. De kérdem én miéért? Oké, ráírsz egy pasira, visszautasít sima valódban, de ha végigszenveded ezt a sok szart magaddal, elköltesz egy vagyont magadra hogy úgy nézz ki mint a jó csajnak hívott nők, akkor megkapod a palit. De érdemes? Úgy érzem nem érik meg és nem is érdemlik meg ezt a sok macerát, szépítkezést (és nem, nem az egészséges életmódról beszéltem).

#mzkduk
2021. jan. 16. 17:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
37%
Igen, én ilyen nő vagyok. A nők; akik állítólag maguk miatt (hahaha, jó vicc) adnak a külsejükre is igénytelennek tartanak. És igazából, az is vagyok. Nem érdekelt sosem a divat, sem a ruhák. Nem járok fodrászhoz, sem kozmetikushoz, nem szeretem a sminket magamon, nem is tetszik máson se, se körömlakk. Szőrtelenítést is csak társadalmi elvárásból végzek, ha nagyon muszáj. Ahogy itt írta valaki: megvan ennek az ára. Én sem kellek egy férfinak sem, de nőnemű baráaim, jó ismerőseim vannak ennek ellenére, mert őket ezek a dolgok nem zavarják bennem. Szóval én is csak erre a következtetésre tudok jutni, hogy a nők maguk kicsinosítását igenis a férfiak figyelméért végzik és élvezik, ha megnézik őket, csak ezt úgy adják elő, hogy "maguk miatt". Igen, maguk miatt, hogy a napi figyelem kvótát megkapják. :D
2021. jan. 16. 19:17
 12/23 anonim ***** válasza:
55%
#11 vagy csak igényünk van arra, hogy ne mi legyünk egy-egy társaságban (most az tökmindegy, hogy férfi vagy női) az izzadtságszagú, pattanásos, hónaljkutyás Marcsa, akivel ettől függetlenül rendesek, mert valahol mégis jófej, de ő maga is tudja, hogy valahol viszolyognak tőle az emberek.
2021. jan. 16. 19:25
 13/23 anonim ***** válasza:
53%

11 Te annyira sem tiszteled magad, hogy törődj ilyen dolgokkal.

Ne a férfiakért tedd, hanem magadért.

Bizony aki nem törődik saját magával, a férfiak sem fogják észre venni.

Oké el fogadom, hogy vannak nők akik szeretnek láthatatlanok maradni mint te is.

2021. jan. 16. 19:28
 14/23 anonim ***** válasza:
55%

1.: az ember nem tisztítószerekkel tisztálkodik, hanem tisztálkodószerekkel, piperecuccal, ilyesmivel. De semmiképpen sem tisztítószerekkel. Az máshoz van.

2.: a legtöbb nő nem akar a férfiak egészének megfelelni. Nem is lehet, hiszen ahogy pedzegetted is, teljesen eltérő elvárások léteznek egy időben, ráadásul a férfiak ízlése egyénenként eltérő.

A legtöbb nő maga miatt szépítkezik és természetes, hogy nem mindenkinek elégíti ki az ápoltsági igényeit a pár pamutruha. Az is természetes mellesleg, hogy a párjának vagy a kiszemeltjének tetszeni akar és emiatt akár többet is foglalkozik a kinézetével.

2021. jan. 16. 19:35
 15/23 A kérdező kommentje:
egyesek félreértik amit írtam. azt mondtam, hogy egy nőnek megvan az alapápoltsága, pl. tonázik kicsit, mert az egészséges, de nem csinál bombaalakot, mert ahhoz napi két óra torna kell, egészségesen eszik, de nem lazacot avokádóval, hanem barnarizset csirkepörkölttel, almát, ilyesmit. Ezen felül naponta fürdik, fogat most, bekeni magát egy 2000 ft-os testápolóval, meg egy 3000-ezer ft-os arckrémmel. felvesz egy tiszta fehér pólót, egy pamutbugyit, meg egy nem szakadt kinyúlt, hanem újszerű melegítőalsót. Töredezett hajvégei levágva, körme levágva. Beszed napi egy szem vitamint. Ez egy alap, de ez még nem szép. Mert ahhoz több kell. Drágább, jobb krémek, mert igaz hogy ráncoktól még lehet valaki egészséges, de fiatalos, szép biztos nem. kel a drága c vitamin krém, retinol krém, hyaluronkrém, arcszérum, szemkrém, arckrém, nappali, éjszakai, fényvédő, arcmasszázs, arckezelések, pl. rádiórfekvenciás, kell a hajolaj, hajmaszk, hogy egyáltalán hosszúra meg tudjon nőni a körme, több másfajta vitaminok, pl. kollagén tabi, csonterő tabi, porcerő tabi, omega 3 tabi, q10 tabi, ligetszépe tabi, élsztő tabi stb sorolhatnám. Ha többet tornázik, izmosodik, kell fehérjepótlás. és ez még csak a jéghegy csúcsa, ha már pucéran nagyjából szép, akkor még mindig ott van az öltözködés, make up. A különbség látványos, átlag jólápolt nőből bombanőt, jócsajt csinálnak. De ezek már annyi időt, pénzt elvesznek egy nőtől, hogy komoylan kérdezem megéri-e.
2021. jan. 16. 19:37
 16/23 anonim ***** válasza:
76%

Akinek van pénze erre, igen.

Én is meg tenném magamért.

Porc erőt szedek, és C vitamint.

Ez a ligetszépe jól hangzik.

2021. jan. 16. 19:46
 17/23 anonim ***** válasza:
76%
Állj meg ott,hogy az alap ad egy természetes szépséget,és ettől több se a nők,se a pasik többségének nem kell. Saját példa: eleve adott a genetika,se a nagymamám,se édesanyám nem ráncos,ahogy 50 évesen én sem. Mindig középárfekvésű hidratálót használtam,manapság választok egy kicsit hatásosabbat/drágábbat. Hetene arcradír+pakolás. Nem tudom mennyivel lennék "szebb" ha minden héten a kozmetikusnál ülnêk,vagy méregdrága krémet használnék? A körmöm/hajam rendben. Szerintem a genetika,a stressz sokat számít,többet mint 6 marék vitamin.
2021. jan. 16. 19:50
 18/23 anonim ***** válasza:
67%
Én szedtem ligetszépét,jó,de csodát ne várjatok semmitől. A saját márkás vitaminok jók bármelyik drogériában,nem kellenek az értékesítők által csodaszernek beállítottak.
2021. jan. 16. 19:53
 19/23 A kérdező kommentje:
akkor hasonlíts össze egy átlagos csinos 40-est, aki mondjuk jól ápolt, de csak ott van az a vízszintes ránc a homlokán, meg hasonlítsd össze a jennifer lopezt, aki mindent alkalmaz, ami szépít, fiatalít. a különbség látványos. sajnos neki is elő van írva, hisz hiába van jó hangja, ha nem néz ki jól, eltűnik a süllyesztőben, de legalább ő sok pénzt keres vele. egy átlag nőnek már nem éri meg ez a plusz, mert max csak több, és szebb pasik fordulnak utána, akik persze mind csak dugni akarnak, tehát nem sokat tudnak hozzátenni a nőhöz, ellenben azt a pénzt, energiát fordíthatnánk a hobbijainkra is, pl. vehetnénk magunknak gitárt, ha megakarunk tanulni gitározni, csak hát akkor pasi nélkül maradunk, mert mindig lesz olyan nő, aki bevállalja azt a pluszt magára és gitár helyett arckrémet vesz.
2021. jan. 16. 19:59
 20/23 anonim ***** válasza:
83%
17 van aki szerencsés van aki nem alapozhat csupán a genetikára. Sajnos.
2021. jan. 16. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!