Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, aki nem akar megfelelni a férfiaknak?
Én önnmagam miatt festem a hajam, vagy sminkelek.
Nem azért, hogy megfeleljek.
A ruhát cipőt is az alapján választom amiben jól érzem magam.
Szeretem a csipkés fehérneműt és a magassarkú cipőt.
A lenge szoknyákat.
A szabadidő ruha és spotcipő nem az én világom.
Ha mondjuk a férfiaknak csak ez tetszene meg a lófarok frizura, az sem hatna meg.
Nem változtatnék miattuk.
Nem akarok megfelelni "a férfiaknak", mivel ők sem egy homogén massza. Adom önmagam, és akinek megfelelek, azzal lesz valami.
Így nem is lesz felém irreális elvárás a kapcsolatban, hogy olyan legyek, amilyen nem vagyok.
En is magamnak akarok megfelelni nem másnak
Es mindig ugy öltözök ahogy nekem jo
Nekem sose szóltak bele semmibe, de nem is fognak
Nem csak nem akarok, nem is tudok.
A bőröm nem viseli el magán a sminket és a krémeket sem, arctisztítók közül is csak alig valamit.
A hajam szerkezete gyalázat (genetika + eü. okok), azzal érdemben sokat nem lehet kezdeni, a divatos frizurák vagy egyáltalán a festés felejtős.
Magassarkúban nem tudok járni, nőies ruhákban meg létezni. Szóval lapos cipő, farmer, hosszú vagy rövid ujjú póló.
Plasztika kizárva.
Egészséges táplálkozás sem opció, mert az én szervezetem, problémáim esetében az egy élhetetlenül szigorú diétát jelentene egészen halálomig.
Meg is van mindennek az eredménye: nem kellek. Egyáltalán. Szexre sem. Hát, ez azért nem mindenkinek olyan jó... Szóval én abszolút megértem azt is, aki vért izzadva igyekszik megfelelni, mert nem szeretné az egész életét egyedül, szex nélkül tölteni.
4-es válaszoló vagyok.6-os,én pl mivel ámítom magam? Érdekes,hogy azzal a válaszolóval értesz csak egyet aki teljesen lehúzza a nőiességét. Ezt viszont nem hiszem,mindenki tehet azért,hogy nőnek érez magát,
ha nem is fullos mindenben.
A 7-es válasza érthetetlen.
Gondolom inkább férfi mint nő.
Ezért nem is tudja megérteni,hogy egy nő, amit tesz azt önmagáért teszi.
Frizura, smink, vagy öltözködés.
Nincs ebben semmi ön ámítás.
Nem tudom, miért az van a köztudatban, hogy egy nő kizárólag azért nem slampos és ápolatlan, mert a férfiak kegyeiért küzd. Az emberek nagy része simán csak jól érzi magát, ha ad magára és kihozza magából a legtöbbet.
23 évesen lett először barátom, előtte egyáltalán semmilyen kapcsolatom nem volt férfiakkal, még csak egy csók sem. Pont lesz#rtam a dolgot, a tanulmányaimmal voltam elfoglalva. Ennek ellenére tinikorom óta csinosan öltözködök, ápolom a bőröm, a hajam, szőrtelenítek mindenhol. Simán csak jobban érzem magam így, mint ápolatlanul, igénytelenül. Sosem akartam megfelelni senkinek, a barátomnak nyilván tetszik, hogy jól nézek ki és adok magamra, szerintem nem kell szégyellnie magát azért, mert ápolt férfi létére fontos volt neki, hogy a párja is odafigyeljen magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!