Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves vagyok, és bele szerettem egy 15 éves lányba, az anyjával fogok ma este beszélni, és engedelmetekkel kérhetek tanácsot tőletek?
A kommentelők többsége azonnal el fog ítélni, alighanem a teljes történetet értelmetlen leírni, privátban annak akit érdekel.
Röviden: én nagyon nehezen szeretek bele bárkibe is. Mindenki tetszhet, ám a szerelem egy nagyon súlyos fogalom ahhoz,hogy dobálózzak vele,de ha nem számítjuk a gyerek szerelmet,akkor ilyet még sosem éreztem amit ennél a lánynál.
A gondolkodása sok témában 20 évesekét is meghaladja.
Nagyon szimpatikus vagyok neki, de én mindenek előtt mielőtt tovább mennénkaz anyjával akartam beszélni, és ma este fogok is TELEFONON. Az anyja engedélyét szeretném kérni a lányához való udvarlásra.
Hogyan kellene ezt elmondanom?
Részleteket max priviben.
Köszönöm a segítséget
Szerintem nem negatívan írtam, hogy nost ne erőltesd hanem várj még 2-3 évet.
De elég erőszakosnak tűnsz, szerintem fejben vannak bajok veled nem kicsik.
Persze mit hittél, hogy anyuka majd a karjaidba löki a lányát?
Ugyan már, itt szépen mindenki megmondta h ne erőltesd még és nem azért mert neked akarjnk rosszat.
De elcseszted mégis ne ránk vetítsd ki a te hülyeséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!