Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Titeket is zavar hogy ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is zavar hogy ebben a világban szinte lehetetlen randizni? Maszk+8 órára hazaérni+sehova nem lehet beülni.

Figyelt kérdés
2021. jan. 14. 08:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Én megértem azt, aki azt mondta nem randizna olyan emberrel aki nem szeret hidegben setálni.

Imádok kirándulni, túrázni ilyenkoris. Ha ő nem, akkor nem illünk össze. Szerencsére nekem ilyen párom is van. Aki felhozta a zenét, annak pedig mondom, hogy van egy csomó ember, akinek az életében fele annyira sem fontos a zene mint pl a kirándulás. Nem érdekelne az sem ha nem hallgathatnánk zenét, ellenben a téli kinti mozgásról nem mondanék le. Ahogy más meg a metálról nem mondana le. Azt is megértem. Nem vagyunk egyformák. 😊

2021. jan. 14. 11:00
 12/20 anonim ***** válasza:
53%
#9 szóval inkább úgy kellene döntenünk hogy kivel akarunk lenni, ahogy te szeretnéd?
2021. jan. 14. 11:04
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lenne párom, zavarna. Szeretem ugyan a parkban sétálós / padon ülős randikat is, de ahhoz most hideg van.
2021. jan. 14. 11:29
 14/20 anonim ***** válasza:
73%

9:

,,Inkább ilyenek számítanak, hogy hasonló módon képzelitek-e el a jövőtöket, hasonló értékekben hisztek-e, hasonló módon élitek-e az életeteket"

- igen, ahogy mondod. Aki télen nem hajlandó kimozdulni otthonról a szabadba, azzal nem élem hasonló módon az életem.

Azért jöjjek össze vele, hogy unatkozzak mellette, vagy hogy ő kényszerből eljöjjön velem az általam kedvelt programokra? Hosszútávon egyik opció sem működőképes.

Nem azt mondom, hogy minden egyes hétvégén mind a 2 nap túrázni kell, de akit a hideg visszariaszt és randizni sem hajlandó emiatt, azzal valószínűleg havonta 1x sem lehet elmenni kirándulni, max, ha húzza a száját. Nem egyezik az életvitelünk, nem illünk össze. Nem értem, mit kell ezen magyarázni..

2021. jan. 14. 11:38
 15/20 anonim ***** válasza:
41%
14 Fogadjunk te meg +38 fokot nem bírod ?
2021. jan. 14. 11:41
 16/20 anonim ***** válasza:
45%
Van baratnom, de a programok hianya miatt komolyan mondom ennyi alkoholt meg nem ittunk mint ebben az egy evben. Konkretan az egyetlen kikapcsolodasunk, hogy a kozeli baratok atjonnek, vagy atmegyunk tarsasozunk es iszunk. Mast nem tudsz csinalni...foleg hogy hideg is van.
2021. jan. 14. 11:42
 17/20 anonim ***** válasza:
52%

15: mi az összefüggés? azért itthon nincsenek szibériai telek, 0 fokra simán fel lehet öltözni megfeleően.

de, a 38 fokot is bírom, szeretem a nyarat, úszni, napozni, stradolni. Nyilván nem csak a hidegben túrázás a fétisem, sok minden érdekel, sok hobbim van, de javarészt aktív, mozgást igénylő hobbik. Attól, hogy télen sem szeretnék 3 hónapon keresztül otthon ülni, nem jelenti azt, hogy a nyarat nem bírnám. Nagyon szélsőséges emberek akadnak itt... :D

2021. jan. 14. 11:55
 18/20 anonim ***** válasza:
52%

Jajj annyira imádom az ilyen

"Nem értem mi bajotok van, a Balatonra is el lehet menni léket vágni, és abban fürdőzni együtt, nagyon romantikus program. Mi különben nászúton is az Antarktiszon voltunk, de akkor amikor a déli féltekén tél van, mert a férjem -13 fokban már izzad." típusú embereket. Én nagyon örülök neki, hogy te szeretsz a minuszokban túrázni, az emberek többsége viszont nem. Nekem pl folyik az orrom is, meg a szemem is folyamatosan, ami egy első randin kifejezetten hátrányos, arról nem is beszélve, hogy még csak le sem lehet ülni, az átázott, jéghideg padokra.

2021. jan. 14. 12:15
 19/20 anonim ***** válasza:
52%

Oké, te nem szereted, másnak meg nincs vele baja. Ezért mondtam már milliószor a kommentjeimben, hogy ilyen esetben NEM illünk össze.

Az exemmel is állandóan mászkáltunk, a mostani alakulóban lévő illetővel is érdekes módon fel tudjuk találni magunkat és nem, nem léket vágunk a Balatonon.

Miért fáj egyeseknek, hogy nem vagyok hamupipőke és 0 fok körül is jól érzem magam a szabadban?

Nekem sem fáj, hogy vannak emberek, akik viszont nem szeretnek hidegben csavarogni, de nem jönnék velük össze. Ahogy ők sem velem. Ennyi, így van ez rendjén, full fölösleges idegeneknek nekiesni anonim oldalakon.

2021. jan. 14. 13:07
 20/20 anonim ***** válasza:
73%
#18 Egyből jönnek a túlzások, mikor már 2 éve nincs normális tél. Épp 3 éve volt hogy még tudtunk a Biatorbágyi tavon korcsolyázni, azóta csak ilyen latyaktenger van. Tudom, te +30 fokban szeretsz jégkorizni, de az te vagy.
2021. jan. 14. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!