Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy lányok társkereső appokaban elvárják, hogy a srácok valami frappánssal kezdjenek, de a bio-ba semmit se írnak ami alapján lehetne kitalálni valamit? Vagy nem elvárás nekik, hogy ne a sablont írja valaki mindenkinek?
Olvastam facebookon egy beszélgetést ahol az egyik lány mondja, hogy valami frappáns kell kezdnei és pl bio alapján kitalálni neki egyedit. Na most végigszámoltam gyorsan Tinderen hogy 30 lányból mennyinek volt értékelhető bio-ja. (olyan amiben nem az instát adta csak meg vagy nem 2 emojit írt) A keresési feltételek 23-28 között volt és Pesten. A végeredmény, hogy 3! Ez 10%. De a kedvencem mikor csak annyi van kiírva kb, hogy "ne szia, mizu-val kezdj és ne is unalmas kérdésekkel, hanem frappánssal". Mi alapján lehet mindenkinek személyre szólót írni egyáltalán, ha nem is nagyon ír a nagy többség semmit a bió-ba? Vagy marad az egyszer jól kitalált, de mindenkinek elküldött szöveg?
Max még képek alapján lehetne, de sokszor tapasztaltam, hogy amit felraknak képet, azok ilyennagyon standardak. (pl a szobájában, egy parkban)
Nem kell frappáns szöveghez az, hogy a bio ki legyen töltve.
Találj ki valami sablon levelet (ami nem a szia-mizu) és mehet a spam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!