Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen a vacsora? Nem sokára ide ér a pasim és még mindig nem tudom
Reggel szólt hogy ma este át jön így délután elkezdtem főzni de aztán elrontottam és földhöz vágtam az egészet, utalok amúgy főzni. De muszáj valami hogy legyen neki valami kaja mert egésznap dolgozott ilyenkor nem is eszik.
8 kor fog ide érni.
Még csak pár hónapja vagyunk egyutt. Arra gondoltam rendelek valahonnan de ahol jó kaját csinálnak nincs nyitva. Többi helyen csak a pizza jó..
Tésztát kifőzni 10 perc, addig egy edényben kis baconkockákat megpirítani, mellédobni egy adag fagyasztott borsót vagy bármi más zöldséget, nyakon önteni egy doboz tejszínnel és kész is. Ha nagyon gourmet akarsz lenni, kis só-bors még a tetejére és ennyi volt a nagy főzés. Last minute kajának ideális és isteni, ha most elkezded is még kész 8-ig.
Illetve kajarendelés. A pizzával sincs semmi baj szerintem.
Ugye, hogy azt nem lehet elrontani:D
Gondolom, kedveskedni akart a párjának. Néha olyanokat is megteszünk azért akit szeretünk, amihez nem értünk és/vagy nem szeretjük.
Legalábbis én így vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!