Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem látják be a férfiak időben, hogy a párjuk nem fog nekik tetszeni megöregedve?

Hát koma, jó nagy egydimenziós primitív lószarnak kell lenni ahhoz, hogy a társad egy feszes seggért eláruld, de ahogy látom, egyeseknek tényleg csak ennyire futja.
A magam részéről kicsit másképp működik ez a lecserélés dolog. Leginkább sehogy. Én sem leszek fiatalabb, jobban érzem magam a saját "fajtámmal". Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, hogy nem mindenkiből tör elő a kapuzárási pánik.

"fordítva soha"
De, a női kérdezők ezt teszik, a férfi kérdezők pedig ezt amit itt lehet látni - mindkettő súlyosan elfogultan és érzelmi alapon teszi mindezt - ami régen rossz.

7.
Ilyen azért nem nagyon van, egyedül a filmekben meg a gagyi "férjek gyöngye" szerű idétlen sorozatokban. Az ilyen nő értelemszerűen elhagyja az ilyen férfit, teljesen jogosan. Már jóval a "fülszőr" előtt. Bár nem tudom, hogy akiknek ez van, hogyan bírják ezt elviselni, mikor a szőr a fülben kifejezetten kellemetlen, irritáló érzés.
Ahogy ennek női megfelelőjét is elhagyja az adott esetben sokkal jobb megjelenésű férje.
És szerintem mindkét eset elég logikus, kivéve ha nagyon szerelmesek egymásba, de erre építeni azért erős túlkapás.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!