Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem látják be a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem látják be a férfiak időben, hogy a párjuk nem fog nekik tetszeni megöregedve?

Figyelt kérdés
Mindenhol az van, hogy a külső fontos, de nem minden. amikor mindenki szép és fiatal, lehet egy férfi szerelmes, vonzónak találja a nőt és egy életre tervez vele és azt gondolja, a nő majd 50-60 évesen is vonzó lesz, aztán egyszer csak gondolnak egyet és amikor eljön ez az idő, akkor megcsalják egy szebb bőrű fiatalabbal vagy jól tartott korabelivel, akinek se kutyája, se macskája, van pénze magára. Még akkor is így van, ha egyébként minden oké a házasággal. Persze lehetne a nő is kortalan szépség, ha a családi kasszából közösen gyűjtenének arra, hogy a nő iylen -olyan kezelésekre, kozmetikai és plasztikai beavatkozásokra is elmehessen, de többnyire ez nem történik meg, mert túl sok pénzbe kerül. aztán a nőnek egyszer csak leesik az arca, megereszkedik mindenhol, pedig drága fenntartó kezelésekkel még 60 évesen is nézhetne ki úgy mint egy jól tartott 60 éves világsztár. Igaz, nem jobban, mint egy igazi fiatal, de 100szor jobban mint egy korabeli vagy akár a férje, akinek elvileg tetszeni akarna. férfiak, miért nem látjátok be magatok is, hogy nem fog tetszeni nektek öregen a nő, miért nem mondjátok el nekik, amíg fiatal és szép, hogy ez így lesz,ha megöregszik? Miért vagytok olyan szemetek, hogy nem hívjátok fel erre figyelmét, azt hazudjátok, hogy ő az igazi, a társ, vele maradtok, vele akartok megöregedni, aztán meg ha tényleg öreg lesz, majd 40-50 körül lecserélitek vagy ha nem, akkor is megcsaljátok vagy nem szexeltek vele és a nő nem érti, hisz azt hitte te neked kell így öregen is.

2021. jan. 8. 11:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért mindig szegény férfiakat kell félteni a csúnya nőktől, fordítva soha?
2021. jan. 8. 11:32
 2/9 anonim ***** válasza:
98%

Hát koma, jó nagy egydimenziós primitív lószarnak kell lenni ahhoz, hogy a társad egy feszes seggért eláruld, de ahogy látom, egyeseknek tényleg csak ennyire futja.

A magam részéről kicsit másképp működik ez a lecserélés dolog. Leginkább sehogy. Én sem leszek fiatalabb, jobban érzem magam a saját "fajtámmal". Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, hogy nem mindenkiből tör elő a kapuzárási pánik.

2021. jan. 8. 11:51
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

"fordítva soha"

De, a női kérdezők ezt teszik, a férfi kérdezők pedig ezt amit itt lehet látni - mindkettő súlyosan elfogultan és érzelmi alapon teszi mindezt - ami régen rossz.

2021. jan. 8. 12:07
 4/9 anonim ***** válasza:
97%
Anno nagymamámnak még 70 évesen is volt udvarlója, keresztanyám meg szintén most 70 körül pasizott be újra (épp tegnap nekem panaszkodott, hogy túl sok ez már neki, hogy ide-oda ingázik két város között fájós derékkal, és ő már csak kötetlenebbet akar :D). Bár mindkettejük mindig kifejezetten nőiesen adta elő magát, tehát szoknya meg fodrász, de nagyon nem az a konzerváló-kezeléses fittnesz-ladyk :) Vannak persze biztos férfiak, akik valami magazin-lányt keresnek, akit 20-25 fölött cserélnek a pénzükért, de a többség hidd el, nagyon tud örülni egy valódi nőnek. Sőt nekem mindig nálam egy-két évvel fiatalabb pasijaim voltak mind, na jó kivéve egy plátói udvarlót, aki meg 20 évvel idősebb, de ez mind inkább véletlen, mint valami minta (pedig nem vagyok kifejezetten szép, meg már hamvas se).
2021. jan. 8. 12:07
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Szép dolog az általánosítás.
2021. jan. 8. 13:02
 6/9 anonim ***** válasza:
94%
Bocs, én beláttam. Nekem nem okoz problémát, hogy itt-ott kikerekedett, hogy a mérleg már 3 számjegyet mutat, hogy azok az isteni csöcsök kicsit megereszkedtek 15 év és 2 gyerek után (na azért nem olyan vészesen), nem okoz problémát, hogy több lett rajta pár műtéti heggel. Imádom. Jól kijövök vele! A szerelem már rég átalakult szeretetté és megszokássá. Már nincs nagy lánggal égő tűz, már az van amikor csak összebújunk és melengetjük egymást. És tök jó így.
2021. jan. 8. 13:17
 7/9 anonim ***** válasza:
96%
Kérdezd meg erről azokat a nőket is, akik odafigyelnek az étkezésükre, ápoltságukra, ruházatukra, és mikor sportolni indulnak, csókot lehelnek a fotelpaca férjük kopasz fejebúbjára, egy búcsúpillantást vetve a kilógó fülszőrre, meg a kibolyhosodott mackófelső korpás gallérjára a fejlett tarkóbajusz fölött. F50.
2021. jan. 8. 13:41
 8/9 anonim ***** válasza:
24%

7.

Ilyen azért nem nagyon van, egyedül a filmekben meg a gagyi "férjek gyöngye" szerű idétlen sorozatokban. Az ilyen nő értelemszerűen elhagyja az ilyen férfit, teljesen jogosan. Már jóval a "fülszőr" előtt. Bár nem tudom, hogy akiknek ez van, hogyan bírják ezt elviselni, mikor a szőr a fülben kifejezetten kellemetlen, irritáló érzés.

Ahogy ennek női megfelelőjét is elhagyja az adott esetben sokkal jobb megjelenésű férje.

És szerintem mindkét eset elég logikus, kivéve ha nagyon szerelmesek egymásba, de erre építeni azért erős túlkapás.

2021. jan. 8. 14:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Velemenycikk, nem is kerdes. Miert kene barkinek belatni azt, amit te akarsz?
2021. jan. 8. 15:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!