Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk! Ha kulsore nem tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ha kulsore nem tetszik egy csaj de kedvesnek meg jofejnek talalatok elso randin, utana talalkoztok meg vele?

Figyelt kérdés
2021. jan. 7. 23:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A szépség relatív, lehet mindenki másnak te vagy az, de neki ezek szerint nem te voltál az etalon elsőre, lényeg hogy veled van, nem?
2021. jan. 8. 10:04
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen igaz :)
2021. jan. 8. 10:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát ha annyira tetszik a belsője, akkor igen.
2021. jan. 8. 11:11
 14/16 BeefEater ***** válasza:
Kerdezo, mar voltam ugy, hogy elso par alkalomkor nem igazan jott be kulsoleg, de kozben beleszerettem a szemelyisegebe, na onnantol kezdve viszont o lett a legszebb.
2021. jan. 8. 13:10
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mit jelent ez a "külsőre nem tetszik dolog". Az én barátnőmnek sokak szerint csúnya az arca...szerintem meg elképesztően cuki a jellegzetes szépséghibája, ami miatt ezt mondják rá. Ha viszont nem így gondoltam volna már első ránézésre, hanem én is csúnyának találtam volna, akkor valószínűleg egyáltalán nem hívtam volna randizni.
2021. jan. 8. 14:47
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"A jelenlegi parom azt mondta hogy elso talalkozasnal nem jottem be neki, na de ahhoz kepest nonstop irkalt, meg o dobta fel a kovetkezo talit is mert hogy latta rajtam milyen “jo ember vagyok”"

A "nem jöttél be" nem feltétlenül a külsőre vonatkozik. Nekem is volt már, hogy kellemesen csalódtam csöcskidobós, csücsörítős, éttermekben pózolós instamodellben és a fordítottja is, hogy az egyik legnagyobb emberi hulladékot ismertem meg több helyen is önkénteskedő, vegán alternatív lányban, aki nagyon szépen tudta sajnáltatni magát meg előadni, hogy neki mennyire rossz minden. A látszat néha csal...

2021. jan. 9. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!