Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan egy gyerekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan egy gyerekes anya, akk fiatalon elvált és újból férjhez tudott menni?

Figyelt kérdés

Válás után hova mentél, kihez mentél?

Mi volt legnehezebb válás után?

Hány éves volt a gyerek váláskor?

2021. jan. 3. 17:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Saját lakásomba mentem. Akkor a gyerek 3 éves volt.

Legnézettebb az volt,hogy emberi időben találjak munkát hiszen egy 3 éves mellett ejszakazni vagy későn végezni nem megoldható. Ez volt a legnagyobb nehézség egyébként minden rendben ment.

Férfiak terén sosem jelentett gondot az ismerkedés, mostani párommal már 2 éve együtt vagyunk élettársi kapcsolatban ,eskuvo a Covid miatt csúszik de így is jó.

2021. jan. 3. 17:30
 2/2 anonim ***** válasza:
4,5 éves volt a gyerek. Én maradtam a házban, részletekben kifizettem az exemnek. A legnehezebb az volt, hogy elengedjem a "családot", amit együtt terveztünk éveken át. Illetve a munkát megoldani néha, bár szerencsére a szüleim és a nővérem segítettek. A férjem szintén elvált, igazából a gyerekeink révén ismerkedtünk meg, így elég könnyen ment az összecsiszolódás. Már 10 éve vagyunk együtt, gyerekek lassan kirepülnek.
2021. jan. 3. 19:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!