Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik kollegàm aki 40 éves férfi egyszer összejöttünk most a 19 éves lànyomra hajt mit tehetek Normális dolog?
Amikor én 19 voltam rám is hajtott egy 45 éves. De nekem volt annyi eszem, hogy elkerültem jó messzire, aztán megszünt az érdeklődése.
Remélem a lányod nem naív és nem veszibe a férfi dumáit.
15: Hát pedig, nekem és az akkori barátaimnak a 25 már bőven vén volt. És a szüleink sem nagyon támogattak volna 20 év fölöttivel semmit. :) Tudom, hogy szar ezt elfogadni, de az öregség relatív. Aki hozzám képest öreg, az bizony öreg. Attól még másnak lehet fiatal, de nekem akkor is öreg marad. :)
Amúgy meg ébredj fel az álomvilágodból, egy 40 éves ember nincs semmilyen szempontból élete csúcsán, főleg egy 20 éves szemében.
Nem lehet, hogy csak direkt idegesíteni akar ez a férfi?
Lányod mit szól hozzá? Tudja egyáltalán a lányod, hogy volt a férfival viszonyod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!