Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az (ex) párom, aki 40 éves, összejött egy 18 éves fruskával. Szerintetek meddig tarthat egy ilyen kapcsolat?
Azért szakítottunk 8 év együttélés után,mert ő összejött ezzel a kiscsajjal.Miután én elköltöztem,a leányzót hamarosan magához költöztette.Hogy kényszerből,vagy önszántából,nem tudom.De a csaj szülei nem élnek,a nővére volt a gyámja (mert,mikor összejöttek,még csak 17 volt).És a nővére kidobta,mert a kiscsaj se nem dolgozott,és persze iskolába sem járt,meg persze megtudta,hogy egy 40 éves pasival randizik.
Gondolom,ez lehetett az oka,hogy az exem így magához költöztette.Már lassan 7 hónapja.Most már a leányzónak is el kellett mennie dolgozni,mert elég nagy lábon éltek,és a pénz elfogyott.
Viszont annyira rá van tapadva az exemre,hogy szinte sosem hagyja magára.Mindenhova megy vele,még talán az illemhelyre is,állandóan ellenőrizgeti a telefonját,féltékenykedik.A munkája csak alkalmi,ezért van ideje mindenhova kísérgetni.
Szerintetek meddig bírja ezt egy 40-es pasi,aki egyébként mindig gyűlölte a kötöttségeket?
Illetve egy 18 éves fruska meddig maradhat meg egy 22 évvel idősebb pasi oldalán,aki akár az apja is lehetne?
Egyébként az exemnek van egy lánya,aki 19 éves :)
Röviden mennyit jósoltok egy ilyen kapcsolatnak?
és téged jó 40es puncit ott hagyott? egy tiniért szegényke,sok voltál neki.
az érett gyümölcs pedig finomabb.
és csak engem pontoznak szét :(
de miért? próbáltam kedves lenni vele,nem beoltani mint ti ezt a szegény nőt,most csalódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!