Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi járhat a srác fejében?
Figyelt kérdés
Találkoztam párszor egy sráccal, már majdnem egy éve megy ez a nagyon néhai találkozás. Nem történt köztünk semmi. Rá is kérdeztem, hogy ő barátilag tekint-e az ismerkedésünkre, de azt mondta nem. Néha hetekre el is tűnik, nem ír vissza egyáltalán, máskor pedig egész nap beszélünk heteken át. Azt kizártam, hogy dugni akar, mert nem közeledik. Azt is, hogy csak barát. De már azt is, hogy érdeklem. Akkor viszont mi lehet ez a folytonos visszatérés?2021. jan. 2. 18:35
2/6 anonim 

válasza:

Nem vagy neki annyira fontos, hogy napi szinten az élete része legyél. Se, mint ember, mint barát, se mint pár.
Amikor épp nem ismerkedik senkivel, elővesz, elcseveg veled (is), de ahogy akad valaki, már dob is félre.
Tapasztalat, bocsi :(
3/6 anonim 

válasza:

Az ilyennel ne foglalkozz, nem ér meg egy perc energiát sem. Ha jobb dolga nincs, akkor rád ír, tulajdonképpen talonban tart.
4/6 anonim 

válasza:

Nekem is volt egy ilyen csaj.
Kellemes társaság volt 1-1.5 óra dumálásra
Tudtam, hogy én bejövök neki, de nekem nem igazán volt az esetem, annál jobban kedveltem emberileg, hogy megbántsam egy kósza egy éjszakással (ő nyilván többet látott volna bele), és a korkülönbség is nagy volt közöttünk, így maradt ebben a haver státuszban.
Bocs kislány.
6/6 anonim 

válasza:

Ha olyan helyzet lesz, hogy nincs jobb, akkor dug majd veled is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!