Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Mit szólnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mit szólnátok ha a pasitól,akivel ismerkedtek,kapnátok egy péniszfotót?

Figyelt kérdés
Ismerkedtek egy pasival és az egyik nap küldene nektek egy péniszfotót. Mit szólnátok hozzá?
2021. jan. 2. 15:59
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
#1 legalább őszinte volt, és érthető is, hogy ha komoly kapcsolat a cél akkor kiábrándító egy ilyen kép ismerkedéskor.
2021. jan. 2. 16:43
 22/33 anonim ***** válasza:
92%
Addig tartana az ismerkedés
2021. jan. 2. 16:46
 23/33 anonim ***** válasza:
92%
Küldenék egy képet a sajátomról (valahonnan letöltenék egyet :D ). Hátha elmegy a kedve ettől. Nincs feltétlenül baj az erotikus képekkel meg a flörtöléssel, egymás agyának húzogatásával ismerkedés alatt sem, de csak úgy, váratlanul, kontextustól függetlenül nehogy már ez legyen az első, amit reggel felébredve látok tőle. Legalább egy "jó reggelt" vagy valami legyen már előtte... Amúgy a péniszfotó valóban nem a legszexibb dolog, igazából én jellemzően elég gáznak szoktam tartani, még sosem volt rá példa, hogy pozitív kimenetele lett volna az ismerkedésnek/beszélgetésnek, miután kaptam egyet (és kaptam bőven). Amikor nem zavar már, az jellemzően inkább kapcsolat alatt van, miután már mondhatni élőben is be lettünk mutatva egymásnak az említett testrésszel :)
2021. jan. 2. 16:57
 24/33 anonim ***** válasza:
21%

"csak úgy, váratlanul, kontextustól függetlenül nehogy már ez legyen az első, amit reggel felébredve látok tőle"

Ideális esetben a kérdező sem így tervezte. :D

2021. jan. 2. 17:02
 25/33 anonim ***** válasza:
90%
Már egy egész gyűjteményem lehetne, pedig nem is ismerkedem. Természetesen tiltásra került az összes gyökér. Ilyeneknek a fejük se érdekel, nem lehet olyan jó, hogy kompenzálja mekkora primitív sz.rdarab.
2021. jan. 2. 17:05
 26/33 anonim ***** válasza:
89%
#17 Nem én vagyok az ostoba, hanem te. Az arcáról küldjön, annak örülni fogok, a farkáért tiltom.
2021. jan. 2. 17:40
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekes. Frka körül forog minden a nő körül van a figyelme.

Rajta van a kangörcs, recsázik miközben dumálgat a nővel.

2021. jan. 2. 18:43
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Mit szólnék? "Hm.. egy újabb selejt, akire nem kell több időt pazarolnom." Aztán törlés és tiltás.
2021. jan. 2. 20:14
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
küldenék válasznak én is egyet.
2021. jan. 4. 21:07
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Én kaptam a pasimtól, de akkor már élőben is láttam...
2021. máj. 1. 13:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!