Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt mar dolgotok olyannal akinek nem volt, vagy csak egy heréje volt?

Társkeresőn egyszer megismertem egy 30 éves pasit.
Ki volt herélve, egy töke sem volt.Kiváncsiságból jöttem vele össze, bevallom őszintén kiakartam próbálni milyen egy herélt pasi.
Hát szegényke a farkincája már csak félkemény volt, pedig én hát hogy is írjam, már eléggé könnyeztem ott lenn.
Volt egy is orál, majd előjött neki hogy már hormonbajai vannak.
Kérte hogy vibrivel hátulról csináljam meg.
megcsináltam neki, de utána többet nem taliztunk.
Pár hónappal írt egy smst, hoy mi van velem.
Sok gondolkodás utána akartam vele egy kávét inni, de azt mondta hogy nem jó neki, mert már van pasija.
Hát itt néztem egyet, de gondolom ez már a hormon problémák miatt volt.

1: a hormon problémáktól vagy a fél herétől még nem változik meg valaki szexuális irányultsága. Attól maximum teljesen elmegy a kedve az egésztől, vagy nem működik megfelelően (a fél keménység még lehet innen ered), de nem fog rákívánni egy azonos neműre.
Esetedben sokkal valószínűbb, hogy kifogtál egy meleget (min. biszexet, de inkább az előbbit), aki maga elől is titkolta, ezért is nem ment neki igazán veled sem, mert nem rád vágyott a lelke mélyén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!