Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő létemre elhívjam találkozni?
Figyelt kérdés
Van egy nálam bő 10 évvel idősebb férfi, akit ismerek már viszonylag jól. Az elmúlt hónapokban csak 1-2X beszéltünk online, és azt mondta majd meséljek ha hazaérek (külföldön voltam szakmai gyakorlaton). Azóta nem beszéltünk. Barátnője volt, de most nem tudom, hogy együtt vannak-e még. Így el merjem hívni találkozni? Nekem tetszik, de persze ha van barátnője nem lépek felé.
20/N
2020. dec. 30. 19:10
1/2 anonim 

válasza:

Barátok vagytok, nem?
A barátok pedig akkor is szoktak találkozni, ha van kapcsolatuk.
Ha meg közben felszabadult lehettek többek is.
Hívd el, akkor legalább kiderül, mi a helyzet.
2/2 anonim 

válasza:

Vissza tekintve, engem mindig nők hívtak meg.Soha nem hívtak randira és én sem hívtam randira egy nőt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!