Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire szokatlan?
20 éves lány/csaj/nő(?)
Ha még sose volt senkim, de most beszélgetek valakivel és, ha találkozóra kerül a sor, mennyire lenne furcsa, ha extrán izgulnék (nem úgy🙄), hogy ne rontsak el mindent? 😅
Teljesen értelmetlen, amit írtál. Mit jelent, hogy "extrán izgulnék".
A találkozástól való szorongást?
Amúgy nagyon vigyáznotok kellene az internetes ismeretség után a személyes találkozókkal, nehogy aztán valahol máshol találd magad, mint szeretnéd.
Veszélyes üzem.
Igen, arra gondoltam, eléggé tudok izgulni számomra sokat jelentő események előtt.
Őrültséget meg nem tervezek csinálni, természetesen nem megyek fel hozzá első alkalommal, akárhogy alakul, plusz publikus helyen találkozó. De ez még egy picivel odébb is van, csak eszembe jutott, hogy elég béna tudok lenni...
Szerintem ez nagyon aranyos, nekem imponalna. :)
Annyi a titka szerintem, hogy ha neten ismerkedsz, ne huzzatok sokaig a talalkozast, mert az az igazi. Par nap max. Es talizzatok. Meg beszeljetek esetleg elotte telefonon, a hangjabol is sok mindent le tudsz szurni. :)
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!