Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire szokatlan hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szokatlan hogy csak ennyit beszélünk?

Figyelt kérdés

Már néhány randin túl vagyunk. A randik nagyon jól alakulnak. Mindig jól érezzük magunkat. Rajta is látom, h egyre jobban kedvel. Ha csak a személyes találkozókat nézzük, akkor mondhatni minden tökéletes. Viszont általában csak heti 1x tudunk találkozni. A közötti időszakban viszont alig beszélünk. Chaten kb pár szót egy hét alatt. Nagyjából annyit h megbeszéljük h mikor érünk rá egy találkozóra, vagy egy kis telefonálásra. Heti 1-2 alkalommal beszélünk telegonon. Kb 5-10 percet.

Szerintetek csak én érzem azt h ez kevés egy kezdődő párkapcsolatban? Vagyis annak sem mondanám, inkább csak ismerkedésnek.

Én többször szeretnék vele találkozni, de sajnos elfoglalt. Chatelni pedig nem szeret

2020. jan. 15. 10:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem ez az a tipikus "ennyire vagy jó" kategória, elvan veled de hétközbe ne zavard őt.
2020. jan. 15. 10:25
 2/12 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem csak együtt lógtok, de nincs a dologban semmi több.
2020. jan. 15. 10:34
 3/12 A kérdező kommentje:
Azt már az első találkozásnál megbeszéltük, hogy mindketten komoly kapcsolatot keresünk. Illetve h lassan haladunk. Nem akar elkapkodni semmit. Szimpatikusak vagyunk egymásnak és jobban meg akarjuk ismerni egymást
2020. jan. 15. 10:41
 4/12 anonim ***** válasza:
38%
Egy újabb kérdés, amire felesleges volt válaszolni... Akkor tessék, amit hallani akarsz: Nincs semmi gond, dúl köztetek a szerelem, tökéletes páros vagytok.
2020. jan. 15. 10:44
 5/12 anonim ***** válasza:
33%

Mi az hogy elfoglalt?

Szerintem ha egy férfi talál egy új csajt aki tetszik neki, azt éjjel nappal dugja amikor csak tudja.

2020. jan. 15. 10:48
 6/12 anonim ***** válasza:
68%

Sok ilyen srácot ismerek, ő csak ilyen típus, neki nem a párkapcsolat az élete.

Én úgy érzékelem, ettől függetlenül érdekled, ha eloben minden rendben van.

2020. jan. 15. 10:58
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
Én ennél ideálisabbat el sem tudnék képzelni, de én is utálok chatelni/telefonálni, semmi pozitívat nem ad hozzá egy kapcsolathoz számomra.
2020. jan. 15. 11:02
 8/12 anonim ***** válasza:
82%

szóval heti egyszer találkoztok, amúgy meg kb nem is beszéltek

ismerkedésnél ez nem így szokott lenni, szóval igen, ez szokatlan és szerintem kevés

elhiszem, hogy elfoglalt, de arra ami igazán fontos, biztos szakít időt és ez a kb napi 5 perc beszélgetés semmire se elég

most vagy nem vagy neki elég fontos vagy ez számára elég, de akkor meg később se fog változni és ennyivel kell beérned

ha azt érzed, hogy amúgy jól megvagytok, szerintem beszélj vele, hogy neked ez kevés és találjatok ki vmit, ami mindkettőtöknek megfelel

2020. jan. 15. 11:06
 9/12 anonim ***** válasza:
61%
Őszintén nekem akkor volt ilyen amikor vagy én, vagy a lány nem éreztük a megfelelő szikrát a kapcsolathoz. Pont hogy ilyenkor kéne hajnalig beszélgetni, intenziv vágyat érezni hogy megismerd a másikat, minél többet kapj belőle..én nem tudom elképzelni hogy nagyon megtetszik valaki, érzem az összhamgot stb és heti 1-2 üzenet elég tőle
2020. jan. 15. 13:58
 10/12 anonim ***** válasza:
81%
Ismeretlen ember, azt mond az elején, amit akar. Alig beszéltek, alig találkoztok, neked többre lenne igényed, neki ennyi kell, csetelni nem akar. Rakd össze.
2020. jan. 15. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!