Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szokatlan hogy csak ennyit beszélünk?
Már néhány randin túl vagyunk. A randik nagyon jól alakulnak. Mindig jól érezzük magunkat. Rajta is látom, h egyre jobban kedvel. Ha csak a személyes találkozókat nézzük, akkor mondhatni minden tökéletes. Viszont általában csak heti 1x tudunk találkozni. A közötti időszakban viszont alig beszélünk. Chaten kb pár szót egy hét alatt. Nagyjából annyit h megbeszéljük h mikor érünk rá egy találkozóra, vagy egy kis telefonálásra. Heti 1-2 alkalommal beszélünk telegonon. Kb 5-10 percet.
Szerintetek csak én érzem azt h ez kevés egy kezdődő párkapcsolatban? Vagyis annak sem mondanám, inkább csak ismerkedésnek.
Én többször szeretnék vele találkozni, de sajnos elfoglalt. Chatelni pedig nem szeret
Mi az hogy elfoglalt?
Szerintem ha egy férfi talál egy új csajt aki tetszik neki, azt éjjel nappal dugja amikor csak tudja.
Sok ilyen srácot ismerek, ő csak ilyen típus, neki nem a párkapcsolat az élete.
Én úgy érzékelem, ettől függetlenül érdekled, ha eloben minden rendben van.
szóval heti egyszer találkoztok, amúgy meg kb nem is beszéltek
ismerkedésnél ez nem így szokott lenni, szóval igen, ez szokatlan és szerintem kevés
elhiszem, hogy elfoglalt, de arra ami igazán fontos, biztos szakít időt és ez a kb napi 5 perc beszélgetés semmire se elég
most vagy nem vagy neki elég fontos vagy ez számára elég, de akkor meg később se fog változni és ennyivel kell beérned
ha azt érzed, hogy amúgy jól megvagytok, szerintem beszélj vele, hogy neked ez kevés és találjatok ki vmit, ami mindkettőtöknek megfelel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!