Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szokatlan hogy csak ennyit beszélünk?
Már néhány randin túl vagyunk. A randik nagyon jól alakulnak. Mindig jól érezzük magunkat. Rajta is látom, h egyre jobban kedvel. Ha csak a személyes találkozókat nézzük, akkor mondhatni minden tökéletes. Viszont általában csak heti 1x tudunk találkozni. A közötti időszakban viszont alig beszélünk. Chaten kb pár szót egy hét alatt. Nagyjából annyit h megbeszéljük h mikor érünk rá egy találkozóra, vagy egy kis telefonálásra. Heti 1-2 alkalommal beszélünk telegonon. Kb 5-10 percet.
Szerintetek csak én érzem azt h ez kevés egy kezdődő párkapcsolatban? Vagyis annak sem mondanám, inkább csak ismerkedésnek.
Én többször szeretnék vele találkozni, de sajnos elfoglalt. Chatelni pedig nem szeret
Bárcsak találnék női oldalról olyan embert mint ő. Megvan a saját életem, munkám, hobbijaim, azokkal is foglalkozni akarok a szabadidőmben, nem pedig a telefon képernyőjét bámulni.
Semmi örömet nem okoz az hogy egy ingerszegény környezetben beszélgetek. Úgy értve hogy nem látom a másikat, a gesztusait, nem hallom a hangját, nem érzem az illatát, stb... Leírni a napomat meg ilyenek... Sokkal jobb személyesen beszélgetni, és akkor legalább nem csak a napomat mondom el, hanem az egész hetemet ami két találkozó között történt, ezzel pedig jelentősen nő a beszédtémák száma is, ami megint csak egy plusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!