Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin mennyire szoktad önmagadat adni (a bolondságaiddal együtt), milyen mértékben avatod bele a múltadba, a terveidbe?

Szívesen megtenném, ha nem az lenne az eredménye, hogy a másik fél elítél és betegnek tart. Bár én nem igazán randizom.
F

100% önmagát kell adnia az embernek. Anélkül nem megy. Hinned kell magadban. Viszont mivel értékesítésről van szó, ezért ezeken a kereteken belül ki kell maxolni a lehetőségeket. Tehát hibát-rossz dolgot is kell felfedni, mert ez hitelesít, emberré tesz, megbízhatóvá , „olyan, mint ő”, viszont figyelni kell arra is, hogy ez milyen szintű dolog... sima hétköznapi témáknál kell maradni. Legjobb, ha viccet tudsz csinálni belőle, te magad is nevetsz rajta. A nehéz témák ki kell maradjanak. Az első benyomásokkor mindenképp.
Előnyöket pedig lehet adagolni szépen, de nem nagyzolva... csak természetesen.

Abszolút magam adom, rengeteget nevetek és bohóckodom. Volt már pasi, aki nem vett emiatt komolyan, de nem igazán érdekelt, mert én szeretem élveznibaz életet és, ha nem komoly témákról beszélünk, miért ne férne bele egy kis játékosság?
Jó persze volt olyan férfi, akinek az aurája egy fél pillanat alatt eltörölte a játékosságot, és végig komoly voltam, de ez kevéssé jellemző.

Magamat adom, de azért a dilis énemet tartogatom későbbre. :))
Számomra nem tabu a múlt, ha kérdez valamit őszintén válaszolni fogok rá, de randizáskor a jelen és a jövő a fontosabb, így én inkább a jövőbeli tervekről beszélgetnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!