Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem értékelik a nők ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értékelik a nők ha egy férfi meg akarja változni (pozitív irányba) az életét?

Figyelt kérdés

Közel 1 hónapja leszámoltam az alkoholizmusommal, decemberben még nem részegeskedtem és nem is akarok később se.

A nők pedig erre hidegen reagálnak amikor elmondom nekik, nem értik hogy micsoda harcot folytatok, egy másik életet kezdek el most.

F/30

2020. dec. 24. 21:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nos, igazán szép, hogy nem iszol, de pár hét még semmi.

Mások azért nem értékelik, mert normál esetben ez az alap. Kitartást!

2020. dec. 24. 21:50
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de egy kb ismeretlent ez most hasson meg? Miért is érdekelje?
2020. dec. 24. 21:55
 13/18 anonim ***** válasza:
87%
ettől még ugyanúgy egy tróger, lúzer vagy.
2020. dec. 24. 22:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak százasból szeretnék annyit, ahányszor te ide kiírtad, hogy abbahagytad a piálást.
2020. dec. 24. 22:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"már az őszinteség is probléma?"

Az őszinteségért nem jár semmi. Nem jelenti azt, hogy elmondom, milyen vagyok, és értékelned kell.

Ha 6 apától lenne 6 gyerekem, és elmondanám, az őszinteséggel lenne a baj? Na ugye.

2020. dec. 24. 22:16
 16/18 anonim ***** válasza:
48%

Igen. Az őszinteség rossz, ha egy negatív dolgot adsz elő. Ha már belédszeretett, akkor lehet elmondani ilyen nehéz témákat. Addig teljesen kerülendő. Sima értékesítési feladat az ismerkedés is, csak itt a termék te magad vagy, a személyiségedet kell eladni, és a lehető legjobbként tálalni, akire szüksége van a másiknak. Bizonyítanod kell.

Persze ugyanez igaz a másik félre, tehát te is mondhatod, hogy bocs, de nincs több randi...

2020. dec. 24. 22:29
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ugye, ez a kérdésed se komoly? Nézd, nálad az alkoholizmus alap, ahhoz képest pár hét nem ivás előrelépés. Normális nőnek a nem alkoholista férfi az alap, ahhoz képest egy pár hete nem ivó alkoholista visszalépés. Ráadásul a legtöbb nő találkozott már legalább egy "leszokott" alkholistával. Olyannal viszont jóval kevesebbel, akiknél a nagy önmegtartóztatás pár hétnél tovább tartott. Amíg nem telt el legalább egy év a nagy leszokás óta, meg se említsd, utána se az első randin!
2020. dec. 24. 22:55
 18/18 anonim ***** válasza:
71%
1997. április 27-e óta nem iszom alkoholt. Egyáltalán. Soha. Ha itallal kínálnak, azt mondom, köszi, nem kérek, nekem az nem finom, nem szeretem az ízét egyik alkoholos italnak sem, és akkor békén hagynak. Nem mondom, hogy fiatalon alkoholista voltam, mert nem lényeg. Ennyi. F50.
2020. dec. 25. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!