Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értékelik a nők ha egy férfi meg akarja változni (pozitív irányba) az életét?
Közel 1 hónapja leszámoltam az alkoholizmusommal, decemberben még nem részegeskedtem és nem is akarok később se.
A nők pedig erre hidegen reagálnak amikor elmondom nekik, nem értik hogy micsoda harcot folytatok, egy másik életet kezdek el most.
F/30
Nos, igazán szép, hogy nem iszol, de pár hét még semmi.
Mások azért nem értékelik, mert normál esetben ez az alap. Kitartást!
"már az őszinteség is probléma?"
Az őszinteségért nem jár semmi. Nem jelenti azt, hogy elmondom, milyen vagyok, és értékelned kell.
Ha 6 apától lenne 6 gyerekem, és elmondanám, az őszinteséggel lenne a baj? Na ugye.
Igen. Az őszinteség rossz, ha egy negatív dolgot adsz elő. Ha már belédszeretett, akkor lehet elmondani ilyen nehéz témákat. Addig teljesen kerülendő. Sima értékesítési feladat az ismerkedés is, csak itt a termék te magad vagy, a személyiségedet kell eladni, és a lehető legjobbként tálalni, akire szüksége van a másiknak. Bizonyítanod kell.
Persze ugyanez igaz a másik félre, tehát te is mondhatod, hogy bocs, de nincs több randi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!