Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értékelik a nők ha egy férfi meg akarja változni (pozitív irányba) az életét?
Közel 1 hónapja leszámoltam az alkoholizmusommal, decemberben még nem részegeskedtem és nem is akarok később se.
A nők pedig erre hidegen reagálnak amikor elmondom nekik, nem értik hogy micsoda harcot folytatok, egy másik életet kezdek el most.
F/30
Igazold tanúkkal, hogy leszámoltál az alkoholizmussal! (Mármint személyes segítséget/folyamatkísérőt mutass be Nekik.)
Jobb tanácsot sajnos nem tudok adni. De az is lehet, hogy egyszerűen olyanokkal találkoztál, akiknek nagyon rossz tapasztalataik voltak családi körben az alkoholista rokonaikkal...
Figyelj csak, ha már három éve nem iszol, akkor emelem kalapom. Ex dohányosként tudom, hogy megy ez, egy hónap az semmi. Fél év sem. Egy pár év majd esetleg.
N 43, 15 éve nem dohányzom és nem is fogok.
Mert csak az számít, hogy az adott pillanatban mit tudsz bizonyítani. Téged érdekelne egy dagadt igénytelen nő, aki azt ígérgeti neked, hogy majd lefogy és szorgalmas lesz?? Ne viccelj már... 🤦♂️
Legjobb lenne, ha soha nem tudnák meg, hogy alkesz voltál.
Talán azért, mert nem az alkoholista, részeges az elvárás, tehát amit te most elértél, az a normális, nem jár érte dicséret.
Nem kell érteniük sem, ezzel nem is nagyon kellene felvágnod , talán később előjöhet, hogy korábban voltak gondjaid az alkohollal, de nem kellene boldog- boldogtalannak ezzel nyitni.
Annyit tudsz tenni, hogy kitartó vagy. Ismerem a helyzetet: Nekem anno a cigi letétele volt egy hasonló harc. NAGYON tartózkodj továbbra is a piától! Félmegoldás, de keress valamit amivel tudod helyettesíteni a piát (volt aki tejet ivott alkohol helyett).
Ha igaz, már tettél egy lépést. Önmagadért. Párkapcsolat terén pedig semmivel nem vagy elkésve. Viszont! Javaslom, hogy még most azonnal ne vágj bele az ismerkedésbe! Egyszerre csak egy lépést tegyél meg. Javaslom továbbá, hogy tűzz ki további célokat magad elé, hogy ne ess vissza.
Kitartást neked! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!