Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legfontosabbak a párválasztásban? [szavazás]
Egyszerre több választ is bejelölhettek, nem kötelező, de kíváncsi lennék mindenki egyéni sorrendjére kommentben, és arra is, hogy hány éves, milyen nemű.
Köszönöm előre is azoknak akik időt szánnak rá!
Én leírom.
Kora nem számít.
Jól keressen, min vállalkozó vagy szoftverfejlesztő mérnök legyen, januártól már lehet orvos is, mert ők is jól fognak keresni.
autó min 5 éves vagy fiatalabb legyen.Passat, vagy audi a4 min.
Kertes házat nem indig nézem, de min két vagy három szobás lakás, erkély is legye, ne kicsi, mert akkor ott kell majd napozni.
Évente kétszer nyaralni is járjunk.
mellé ha ez megvan, otthon mindig várom meleg kajával és fincsi szexxel.
26L
180cm
#1 szerintem te azt akartad írni, hogy fincsi kajával és meleg szexszel várod otthon, nem?
Egyébként sugárzik belőled az értelem: az autó legyen minimum 5 éves vagy fiatalabb? 🤣
#2: "Egyébként sugárzik belőled az értelem"
Mert pasi. Azért. Inkább 46F
Nem lehet több választ bejelölni, csak mondom.
Szóval leírom.
Személyiség, jövőbeni tervek, arc, testalkat, gyerekvállalási kérdéskör, életmód, értékrend. Szóval majdnem az összes általad felsorolt tényező. Az hogy van e diplomája nem kifejezetten érdekel, ha intelligens, olvasott és tájékozott és nem egy alpári paraszt aki az utcán fütyül a nők után. A keresete csak annyiban fontos, hogy el tudja tartani magát és jusson a közös időtöltésre is, amit természetesen felesben állunk, de azért néha meghívhat 1-1 kávéra, ahogy én is őt természetesen. Ezek nálam mind mind ugyanolyan fontosak, tehát ha nincs meg az egyik de valami tök mással kompenzálaz már nem biztos, hogy jó lesz. Igen, fontos a külső nőknél, férfiaknál egyaránt ezt kár tagadni meg álszenteskedni. Ugyanolyan fontosa személyiség is, mert ha az nem passzol, maximum szexkapcsolat lehet a vége, de az engem sosem érdekelt. Az összes többi pedig nyilván már a kialakult kapcsolat funkcionálása miatt lesz fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!