Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten megismerkedtem egy nagyon helyes pasival és elhívott randizni. Itt nálunk (Szerbia) nyitva lehetnek az éttermek 5ig. Ha így mennék vajon jó lenne?
32
Szégyen, mekkora elmebetegek vannak.
Nekem van ugyanolyan jó alakom, mint a kérdezőnek, nincs mire irigykednem, és én is hordok miniszoknyát, magassarkút, de ebben a szerelésben bárcás qrvának néz ki. Ez van. Szerintem nem kellene másokat látatlanban fikázni, és hirdetni az ízléstelen, igénytelen mivoltodat.
Légyszives ne veszekedjetek! Kiváncsi vagyok mindenki véleményére ha pozitív, ha negatív. Elfogadom a kritikát.
33: mi az ami miatt ezt gondolod pontosan? Írtad hogy te is hordasz miniszoknyát és magassarkút.
Attól még úgy néz ki a fényben, meg a képben, mintha egy áttetsző semmi lenne rajtad.
Amúgy biztos van pasi, akinek tetszik, pl. a 37-es. Aki kicsit f.agyúbb, aki a diszkópromóter, gyúrósjózsi, "gyááááágetzi" típus, akinek az a fontos, hogy a nő mennyire "dugható". Neked meg kell döntened, hogy olyan típusú-e a pasi, meg azt, hogy magadról milyen képet akarsz mutatni. Ha azt akarod, hogy komolyan vegyen, ne egyéjszakásnak nézzen, akkor érdemes lenne lecserélni a cipőt meg a szoknyát. Ha nem gáz, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!