Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy érjem el hogy ne kérdezze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el hogy ne kérdezze hogy feljöhet e hozzám? Kellemetlen mindig elutasitgatni

Figyelt kérdés

Találkozgatom egy nekem idegen sráccal (ismerös ismeröse de attol még idegen relative), eleinte semmit nem lehetett vele csinálni mert soha nincs ötlete semmire. Eleinte setáltunk a hidegben.

Aztàn màr eljött velem pl vasarolgatni shoppingolni. Elvoltunk beszélgettünk etc.

Most is találkoznànk(baràtaim sincsenek nagyon), de ö állandoan azon patog mikor jöhetne fel ne èrtsem félre, csak szeretne velem lenni mert ugy erzi melo utan magányos otthon(vagy unatkozik.vacsi tv)

Én meg nem akarok egy szolgáltatohàz lenni. Nem akarom a magánéletembe beavatni. Elképzelem ahogy mosok fözök ö meg ott ül. Nekem ez nem hiányzik.

Pontosabban én NEM tartok itt. Nem a baràtom.

Csak ismerkedünk! Ez ismerkedési fàzis nekem és eddig amugysem fogtam padlot nem vagyok szerelmes hogy hanyatt homlok fel akarjam hívni.

Szoval en szivesen baràkoznék ismerkednék vele tovabb nem vagyok ellene ha apránként alakulnak a dolgok vele elöre, de tudom hogy megint ezzel fog zsarolni hogy akkor mostmár feljöhet e! Ez olyan lehozo hogy 2 szer àt kell gondoljam találkozzam e igy vele hogy megint ezzel fog nyüstölni!

Mondtam màr neki hogy én esténként vacsorázom es tanulok is. Ö meg ugy ülne a kanapén es nezne, vagy hogy??nem érzem a barátomnak nem járunk! Az ugy teljesen más lenne.

És hiàba mondtam azt hiszi biztos attol félek hogy kihasznàl. Nem. Nem félek attol.

Tudom hogy unalom üzèsre akar hasznàlni.

Szoval a héten lesz egy nap szabim szeretnék vele találkozni. Hogyan kerüljem el hogy ne kérdezze ujra hogy ne ekörül forogjon? Az egész napom elcseszi ezzel a végén mikor elválunk hogy bekéredzkedik.

2020. dec. 16. 07:17
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
92%

covid van. Az éttermek, a programok nagy része be van zárva el van lehetetlenítve. Mégis mit szeretnél csinálni, ami nem séta és nem nálad vagy nála van?

Sajnos ez az állapot az ismerkedéseket is befolyásolja. De az, hogy átmegy hozzád nem kell, hogy azt jelentse, hogy te mosol, ő meg ül.. se azt, hogy szexeltek.

Szoktál vendégeket fogadni amúgy?

Az sem opció, hogy akkor te mész át?

2020. dec. 16. 07:24
 2/28 anonim ***** válasza:
67%
Találkozás előtt megbeszéled vele, hogy szívesen találkozol, de nem jöhet fel hozzád. Mióta beszélgettek? Nem lehet, hogy ő többet akar míg őt csak unaloműzésre használod? Mert így ez csak kihasználás, főleg több együtt töltött alkalom után.
2020. dec. 16. 07:32
 3/28 anonim ***** válasza:
76%

Nem is értem ezt a kérdést. Engem ezzel az erőszakossággal úgy kiakasztott volna már, hogy rég nem ismerkednénk.

Megmondanàm neki, hogyha ezt mèg egyszer felhozza, többet nem lát.

Tartsa tiszteletben a határaidat és az intim szférádat. Amúgy pedig most könnyű a covidra fogni, hogy nem lehet semmit csinálni, de szerintem sokan ismerjük már azt a típust, akinek semmire semmi ötlete nincs, csak a séta, és a feljövetel.

Mondd el neki normálisan, amit itt leírtál, és ha nem akarja megérteni, akkor nem tisztel, így felesleges is vele ismerkedni, mert sosem fog.

2020. dec. 16. 07:48
 4/28 A kérdező kommentje:

Igen semmi ötlete.

Vasarolgatni is "én viszem" öt. Nem forditva. "Moziba is én vinném" a kezét is nekem kéne megkérni valszeg.

A covid nekem nem indok arra hogy random emberek nàlam vacsoràzzanak meg fürödjenek esetleg stb. Nem vagyok én szálló. Csak mert olyan alapon hogy ö nem tud semmit kitalàlni. Akkor mégis 4 fal közt élnénk vagy hogy?

Persze jönnek néha a bnöim meg a családtagjaim.

Igazàbol semmi bajom vele, nem fáraszt le, tök jol el tudnék vele lenni ha nem jönne mindig ezzel.

Most is várja hogy szoljak mikor leszek szabin.

Már szolnék, csak nem visz rá a lélek ez miatt!

2020. dec. 16. 08:03
 5/28 anonim ***** válasza:
86%

Hát, nem tudom, hogy neked ez férfias-e, nekem nagyon nem lenne az. Olyan, mintha rád akarna akaszkodni, mert neki nincs élete.

Épp írni akartam, hogy kirándulni simán elvihetne, de ha neked kell vinni mindenhova, hát nem tudom, nálam itt bőven jelez a vészharang, hogy akaszkodjon másra.

2020. dec. 16. 08:10
 6/28 A kérdező kommentje:

Nem is az a gond ha unalomüzönek hasznàl. Benne lennék en is az életben inkabb. Szerintem minden megvalosithato lenne vele mrg akár snowboardozni is! Mert amugy jofej.

De neki az az unalomüzés hogy betesped egy nőhöz? Ès ennyire futja?

Most is én viszem majd valahova az is biztos. Tenyleg en leszek lassab az élete. Megtanitom élni.:D

Csak en nem vagyok amugy ilyen vezetö iranyito vagy másokat szórakoztató jellem.

Igy örömben ez az üröm folyamat.

2020. dec. 16. 08:20
 7/28 anonim ***** válasza:
95%

1-essel értek egyet. Most nincsenek nagyon ptogramlehetőségek. Ősszel mentem kirándulni, de hideg van már 2-3 óránál többet a szabadban tölteni.

Ha felhozza, hogy átmenne, mondd, hogy legyetek inkább nála, és akkor nem te peszel a "szálló". Nála lenni nem opció? Főzhet neked vagy főztök együtt, társast, filmet viszel és meg van oldva a program is. Ha te mész át, akkor azon se kell aggódnod, hogyan tedd ki, hanem hazamehetsz, ha ahhoz van kedved. Illetve nem tolakodik be a te intim szférádba. Ez teljesen érthető megoldás most a covid és a hideg miatt, nem kell hogy a lakás szexet jelentsen.

Ezzel az ötlettel mi a baj?

Ha meg az a baj, hogy általában ötlettelen és unalmas, nem kezdeményező, az már más tészta, az nekem sem vonzó, akkor elhal nálam az ismerkedés, én se szeretek irányítani. De úgy vettem ki, te szeretnél találkozni. Na akkor uccu, menj elébe a kérdésnek és kérdezd meg te, hogy mi lenneо, ha hozzá mennétek főzni/filmezni stb

2020. dec. 16. 08:39
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Döntsd el kérdező, mit akarsz. Ha ezt akarod, ha nem, akkor meg ne húzzátok egymás idejét. Ennek semmi értelme...30f
2020. dec. 16. 08:58
 9/28 anonim ***** válasza:
*Ha ezf skarod, fogadd el, hogy ilyen a pali.
2020. dec. 16. 08:59
 10/28 A kérdező kommentje:

Jaj akkor vannak itt is ilyenek akik inkabb betespednek egy nöhöz.

Nekem eddig nem voltak soha olyan kapcsolataim hogy ha en nem mondok vmit akkor èlet sincs, csak a tv.

Most is csak annyit kapok össz vissz hogy mikor jo melyik nap hànykor? Olyat hogy kitalàltam vmit vagy lenne kedved ehhez ahhoz meg bármi hasonlo, az ugy kanyarban.

2020. dec. 16. 09:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!