Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz vagyok emiatt? A barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz vagyok emiatt? A barátom még egyetemista, és a volt barátaim már mind dolgozó emberek voltak. bővebben

Figyelt kérdés

A mostani barátom fiatalabb is az exeimnél, még csak 23 éves. A volt barátaim 27/28/30 évesek voltak, már befejezték az egyetemet, jó állásuk volt, és érezhetően jobban törődtek velem. Mindnek volt kocsija, volt amelyiknek saját lakása is, vagy örökölt vagy a szülők besegítettek. De a mostani barátomnak még van 3 év az egyetemből, nem is bánik úgy velem mint a többiek.

Nem álszenteskedek, nyilván egy jobb színvonalat tudtak nyújtani. Én is már befejeztem az egyetemet, fél éve dolgozom.

25N

2020. dec. 15. 21:26
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:
98%

Ja. Ha zavar, elmondod neki, ő ler1bancoz és màris szaladhatsz egy idősebb pasi karjaiba.

Az elmondod neki utàni rész fikció, de egy lehetséges végkifejlet.

2020. dec. 15. 21:29
 2/12 anonim ***** válasza:
99%

Most mi a kérdés. Hogy az gáz-e, hogy fiatalabb a pasid, vagy hogy még nem dolgozik, mert egyetemista? Vagy hogy zavar, hogy nem furikázza a popód meg pénzel? Előbbi kettő nem gáz, utóbbi igen. Azért egy 23 éves egyetemistától ezeket nem lehet elvárni.

Kérdés az is, hogy a "jobban törődtek velem / nem úgy bánik velem" mint jelent. A tahóság, figyelmetlenség nem kor- és pénzfüggő. Ha bunkó, figyelmetlen, nem törődik veled, lépni kell. Ha csak azt érted alatta, hogy nem vett neked ilyen-olyan cuccokat, nem visz ide-oda kocsival, nem elég drága ajándékot vesz neked, és ez téged zavar, akkor elég felszínes vagy.

2020. dec. 15. 21:32
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Egyszerűen más életszakaszban vagytok. Ő még diák, te meg dolgozó felnőtt. Nyilván nehéz ezt összehangolni, nem is biztos, hogy sikerülni fog.
2020. dec. 15. 21:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Oszt' akkor miért jöttél vele össze?
2020. dec. 15. 21:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most rajtad a sor hogy te törödj a masikkal
2020. dec. 15. 22:27
 6/12 anonim ***** válasza:
98%

Ha dolgozol akkor miért kellene másnak pénzelnie?

Jó gondolat ilyet elvárni?

2020. dec. 15. 22:31
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem pénzelésre gondolok. Hanem a mostani barátom kollégiumban lakik, nyilván ott nem tudunk találkozni és mindig nálam vagyunk az albérletbe. Ha megyünk valahová vagy tömegközlekedéssel megyünk, vagy én vezetek, mert nekem van kocsim. Sosem voltunk étteremben, kaját se rendelünk vagy ilyesmi, mindenki eszik otthon. Inkább kényelmi szempontból írom ezt, meg hogy kevésbé férfias számomra ez, hogy mindig nálam vagyunk meg én furikázom magunkat minden hová. Én megengedhetem magamnak pl hosszú hétvége, vagy ilyesmit, de nem lehet miatta.
2020. dec. 15. 22:37
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, édes szívem, erre szerződtél, amikor egy egyetemistával jöttél össze. Gáz, hogy emiatt picsogsz, amikor mindazt, ami miatt sír a szád, nem lehet elvárni egy sráctól, aki még nem végezte el az egyetemet. Nem tetszik? Szakíts, és keress egy idősebbet.
2020. dec. 15. 22:40
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, gáz vagy.
2020. dec. 15. 22:42
 10/12 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Kérdező bakker... Szerinted hogy teremtse meg számodra "a várt színvonalat" (Már ez is, mint kritérium... Könyörgöm! Ne csak a piszkos anyagiak számítsanak már), ha nem azzal, hogy tanul?! A többi párod hogy jutott el oda ahova?

Nem cs*sz*m fel magam. Még egy kamu kérdés. Kérem a kávémat két cukorral, tej nélkül...

2020. dec. 16. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!