Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy normális barátom?
Egy 16 éves lány vagyok, és úgy elkezdett zavarni, hogy nincs barátom...Tudom önmagában ez még nem rossz, mert előttem az élet stb., de néha borzasztó rossz egyedül lenni... Nem tartom magam rondának, de persze nem is vagyok bombázó,talán a legnagyobb hibám az h vannak korlátaim. Sajnos nem engedhetem meg magamnak h bulizóhelyekre járjak, és a barátaim is vagy olyanok hogy már csalódtam, ha a segítségüket kértem, vagy ők se tudnak segíteni, mert hasonló helyzetben vannak. A másik meg az h valahogy képtelen vagyok odamenni valaki ismeretlenhez, és csak úgy beszélgetni...
nekem ez nem megy...vagy csak olyanokkal találkozom akiket olyan néven lehet illetni, hogy a divat fiúk...most mégis, ilyenkor mit lehet csinálni?
Hm, én is ilyen vagyok. :)
18/F
Ha gondolod, írj!
Szia :)
19/F vagyok, és én meg ilyen lányt szeretnék találni, csak az a baj, hogy a normális emberek kerülik el mindig egymást, de ne búsulj, kicsit legyél bátrabb és próbálkozz. Ha meg nem sikerül, Te legalább megpróbáltad. Ha beszélgetni akarsz írj nyugodtan :)
Néhány válasszal elöttem írta valaki , hogy ne reagáld túl a dolgot , pihenj , élj , és amikor nem számítasz rá akkor fog jönni.
én 3 hónapja mentem szét barátnőmmel ( 3 évig voltunk együtt ) azóta probálkoztam pár csajjal ,de vagy egy napos lett , vagy semmilyen , és most untam bele énis , majd akkor fogom megismerni amikor nem számítok rá.
Sok sikert ;)
21/F
Uccsó, 21F!
Én is így vagyok vele. Csak 18 lányba.
Én is csak abban bízok, hogy meglepi lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!