Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet egy normális barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy normális barátom?

Figyelt kérdés

Egy 16 éves lány vagyok, és úgy elkezdett zavarni, hogy nincs barátom...Tudom önmagában ez még nem rossz, mert előttem az élet stb., de néha borzasztó rossz egyedül lenni... Nem tartom magam rondának, de persze nem is vagyok bombázó,talán a legnagyobb hibám az h vannak korlátaim. Sajnos nem engedhetem meg magamnak h bulizóhelyekre járjak, és a barátaim is vagy olyanok hogy már csalódtam, ha a segítségüket kértem, vagy ők se tudnak segíteni, mert hasonló helyzetben vannak. A másik meg az h valahogy képtelen vagyok odamenni valaki ismeretlenhez, és csak úgy beszélgetni...

nekem ez nem megy...vagy csak olyanokkal találkozom akiket olyan néven lehet illetni, hogy a divat fiúk...most mégis, ilyenkor mit lehet csinálni?

2010. aug. 12. 15:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
ide hozzám
2010. aug. 12. 15:04
 2/15 anonim ***** válasza:

1. vok

írj privit

2010. aug. 12. 15:05
 3/15 anonim ***** válasza:
szerintem próbálj neten ismerkedni :D hátha összejon egy normális srác 21/f
2010. aug. 12. 15:06
 4/15 anonim ***** válasza:

3.: mondtam neki :D

1.,2. vagyok

2010. aug. 12. 15:07
 5/15 anonim ***** válasza:

Én ugyanígy vagyok, csak 18L. És nincsen barátom. :'( És nem tudom hol lehetne rendes, normális fiúkkal ismerkedni.

De talán próbálmeg nyitott szemmel és mosolyogva járni az utcán is. :)

És itt is lesz jelentkező, ne aggódj. :D

2010. aug. 12. 15:10
 6/15 anonim ***** válasza:

Menj el sétálni,biciklizni, sok olyan program van főleg nyáron ami ingyenes és tele van palikkal.

Aztán lehet szemezni!:D

2010. aug. 12. 15:12
 7/15 anonim ***** válasza:

jéé, én 17 éves vagyok, és kb ugyanezt tudnám mondani a lányokról :) (akiket ismerek errefelé)

hova valósi vagy?

2010. aug. 12. 15:12
 8/15 anonim ***** válasza:
Hát én fiú létemre vagyok hasonló gondban, de nekem nincsenek korlátaim van önbizalmam, és tudok beszélgetni! De egyszerűen a többség nem érdemli meg.. és nem azért mert én annyira jó vagyok hozzá...
2010. aug. 12. 15:13
 9/15 anonim ***** válasza:
másfél éve vagyok együtt a gyerekkori szerelmemmel... kisült, hogy enm találok jpbbat és ő is szerelmes volt belém 8 éves kora körül.:) leszólított a buszmegállóban, végül randit beszéltünk meg. nem tipikus ismerkedés volt, de 5 év után láttam először. hatásos volt, az biztos.
2010. aug. 12. 15:14
 10/15 anonim ***** válasza:

nahát, én is ilyen vagyok. sőt, az utánam következő válaszoló is! :)

erről csak az a véleményem, hogy ne legyél türelmetlen, majd jön magától. ha nem parázod túl a dolgokat, akkor még könnyebb lesz.

2010. aug. 12. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!