Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is elért már arra a szintre, hogy nem hajlandó 2-3 órát utazni egy szexért? (pl. társkeresős ismerkedésnél)
Figyelt kérdés
Nekem már annyit nem ér az egész. Inkább kicsapom 10 perc alatt.2020. dec. 12. 20:48
1/6 anonim válasza:
1.: Az milyen, amikor utazol, és nem is lesz szex? >:)
2.: Én sosem ismerkedtem neten, de nincs ott távolság beállítás?
3.: Ha mind a 2 fél csak alkalmi szexet akar, miért nem fél úton, egy hotelben?
2/6 anonim válasza:
Csak szexért, még a szomszéd utcáig sem megyek, ne vicceljünk. Annyira nincs szükségem ilyesmire, hogy még könyörögjek is.
24N
3/6 anonim válasza:
2.-nak.
De te nő vagy! Ha a nő, csak kicsit csinos, megvannak legalább az első-felső fogai, és nem 70+ kiló, akkor egy hírdetés, és 1 órán belül ott van 30 kan.
4/6 anonim válasza:
Erre a szintre már 17 éves koromban eljutottam.
5/6 anonim válasza:
Nekem volt olyan h a badoon rám írt a srac, h mi lenne h ha meglátogatna
Gondoltam viccel es hat megadtam a cimem
2 óra múltba ott volt 😅😅😅😅
6/6 anonim válasza:
A legutóbbi szexpartneremet az alapján választottam, hogy 5 percre lakott.:))) Viccen kívül, ez is benne volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!