Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkednek így a lányok társkereső
ismerkedésnél?
Más jobban tetszik neki, tartalék vagy:/... nem akar kikosarazni se, de más jobban hatott rá és előbb neki akar esélyt adni, ha nem jönne össze, ott vagy te. Elég szemét dolog tudom...
2014. ápr. 21. 11:04
Nem fogtad meg úgy igazán, vagy más jobban tetszik neki.
Ha valakinek szimpi vagy akkor pár hét után simán belemegy egy randiba.
2014. ápr. 21. 11:05
persze nem biztos, de elég valószínű.
lehet, hogy csak fél, hogy egy fűrészes gyilkos vagy;)
2014. ápr. 21. 11:06
Nem vagy elég jó nekik. De a netes lányoknál ez előferdül. :D
2014. ápr. 21. 11:08
5/11 A kérdező kommentje:
Valahogy ilyen válaszokra számítottam... Lehet a téma is unalmas és túl baráti szokott lenni. Páran azt tanácsolták kötelező ilyenkor a szex témát is felhozni, meg flörtölni vele, ne nézzen tutyimutyinak, meg ne soroljon be barát-kategóriába...
ne hozd fel a szex témát, csak akkor tedd, ha kalandot keresel...
beszélgess vele, érdeklődj, bókolj. majd hívd el randira. én nem szeretem sokáig húzni, 1-2 napig beszélni éppen elég, ha azidő alatt nem fog meg annyira, hogy találkozzak vele, akkor valószínűleg nem is fogok. Vagy közben találkozom olyannal, aki megfogott..
2014. ápr. 21. 11:18
A tapasztalat az, hogy ha bejössz a csajnak akkor 1-2 hét alatt igent mond a randira.
Ezért tök felesleges hetekig beszélgetni.
Én egyszer elcsesztem fél évet egy csajra. Mindig mondta, hogy majd fogunk találkozni aztán semmi se lett belőle.
2014. ápr. 21. 11:19
pár napja beszélgetek egy sráccal, és eléggé levett a lábamról azzal, hogy milyen rendes, kedves, figyelmes.. és elég nehéz is elhinnem, hogy még jól is néz ki... őszintén félek, mert ez elég ritka.:)
2014. ápr. 21. 11:19
Az ilyen lány nem is akar kapcsolatot, csak szórakozásból unalomüzésböl, van fent. AKi tényleg társat keres az pár héten belül találkozik a másikkal. Sok hosszabb rövidebb kapcsolatom volt netröl meg persze rengeteg elsö randim amiböl aztán nem lett semmi és végül a férjemet is társkeresön ismertem meg. 30/N
2014. ápr. 21. 11:23
A legtöbb nő csak szórakozik a társkeresőkön.
2014. máj. 23. 13:14
Kapcsolódó kérdések: