Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nő létemre, hogyan mondjam el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő létemre, hogyan mondjam el neki , hogy én többet szeretnék?

Figyelt kérdés

Jelenleg ismerősi státuszban vagyunk.

Ő mondta keressem fel valamikor, én felkerestem.

Előtte én kerestem utánna ő.

1 hónapja nem keressük egymást nekem is vannak dolgaim elfoglalt vagyok ő is. + itt vannak ezek a korlátozások.

Gondolkodom rajta rá írok megkérdezem hogy van, de olyan lealacsonyítónak érzem , hogy első találkozás után én keressem nő létemre ....

A tudtára akarom hozni én többet akarok mint ismerősi státusz , de ezt hogyan tegyem nem tudom.

Talán az elutasítástól félek, vagy nem is tudom....

Mit írják neki egyáltalán ?

Szia, h vagy ? Mi történt veled az elmúlt időben stb.....

Képzeld én többet szeretnek tőled ...... ilyen szöveg nem fog működni ......

Meg hogyan közelítsem meg ezt ?

Pasak ti mit gondolnának, ha egy csaj nyíltan megmondaná, hogy ő többet akar?

Eddig csak ismerkedünk , végülis megismertük egymást , tudjuk ki mit csinál stb....

De én tovább szeretnék lépni.

Még képeket sem posztul, hogy lenne egy ok amiért rá írnák.....

2020. dec. 12. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:
88%

"Pasak ti mit gondolnának, ha egy csaj nyíltan megmondaná, hogy ő többet akar?"

Azt, hogy hihetetlen, hogy egy nő ilyen őszinte és egyenes módon kepes kifejezni a felém érzett vágyait. Csoda lenne. Még akkor is, ha számomra nem szimpatikus az illető, nagyon becsulnem, és nagyon erős jó előjel lenne, hogy sok esélyt adjak neki.

" Még képeket sem posztul, hogy lenne egy ok amiért rá írnák....."

Nem tudom, minek kell ahhoz ok, hogy rá írj valakire. Tilos tiszta vágyból közeledni valaki felé?

"Mit írják neki egyáltalán ?"

Amit érzel. Mit akarsz tudni róla?

Ne bonyolítsd túl... Nem nehéz ez.

2020. dec. 12. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
1 hónapja felé sem szagoltál, nem kéne tokostúl betörni az ajtót... hívd el ide-oda 1-2 hetente, beszélj vele minden nap, stb.
2020. dec. 12. 18:48
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Mondjuk ráírhatnál egy ilyen kezdetű szöveggel: "Szia! Hogy telnek a napjaid? Nincs kedved kicsit dumcsizni? Olyan magányosnak és elveszettnek érzem magam ebben a válságos időszakban. A melón kívül csak az otthon ülés marad. Semmi szórakozás, kimozdulni is alig lehet. Magányomban te jutottál eszembe. Nem tudom mi az oka, de sokat gondolok rád mostanában.."
2020. dec. 12. 18:51
 4/6 anonim ***** válasza:
55%
"olyan lealacsonyítónak érzem , hogy első találkozás után én keressem nő létemre". Szánalmas vagy. Egyrészt a nőknek sincs megtiltva, hogy keressék a férfiakat (egyébként is az egyenjogúságért ajvékoltok mindig, akkor tessék, éljetek is ezzel), másrészt te szeretnél tőle többet, akkor közöld vele te a mondókádat. Mindig csak elvártok valamit a férfiaktól, de ti csesztek bármit is tenni, utána meg a férfiakat hibáztatjátok, hogy miért nem találták ki a gondolataitokat.
2020. dec. 12. 19:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ma már általánosan elfogadott (és helyes is), ha a nő is közelít a férfihez. Írd meg neki kb. azt, amit a #4 írt, habár mások lepontozták. Én helyben hagyom a 4-es válaszát.

Ffi.

2020. dec. 12. 19:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha egy hónapja ő sem keres, akkor semmi esélyt nem látok a dologra.
2020. dec. 17. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!