Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Van aki szerint szexi a dohányzás?
szerintem irdatlanul ellenállhatatlan amikor egy pasi cigizik. olyan vagány eleganciát kölcsönöz neki.. csak mondjuk utána kapjon be egy rágót.
most komolyan. írtószexi
Szerintem szexi, persze csak akkor, ha maga a pasi is szexi, szal a dohányzás csak méginkább szexivé teszi :)
egyébként valójában a dohányzásnak csak ez az egy jó oldala van, amúgy meg irtóra tud zavarni, mert büdös és egészségtelen. nálunk senki nem cigizik a családban, jómagam sem próbáltam ki, pedig két hónap múlva a 18-at töltöm.
szerintem égő... kb 1985-ben volt menő a cigizés,ma már szégyen,büdös a pofád,a ruhád,sárgulnak rohadnak a fogaid hiába mosod napi 23423x, és az ilyen embert úgy hívják igénytelen,még ha nem is az igénytelenség miatt olyan,de most hogy nézel egy büdös,sárga kezű fogú emberre?
23/k
Nem,nem szexi,egészségtelen is,büdös,szokj le róla.
18/L
Persze, ugyanaz smarolni egy dohanyzo sraccal, mint egy hamutalat nyalogatni, mi? Leghulyebb szoveg, amit hallottam ever... A hamutalban hamu van meg cigicsikkek, akiket ki tudja, ki szivott. Baratod szajaban nincs hamu, nincs csikk, es nincs benne idegenek nyala, mint a hamutalban...
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!