Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen ajándékot vegyek annak a férfinak karácsonyra,akivel most ismerkedek?
Hat ne hari de amit en tudok a ffi kolnikrol az az h nem olcsoak. Ha azt se tudod egyutt vagytok kicsit fura ennyit kolteni ra plusz a kolni az egy szemelyes ajandek en a paromnak szivesen valasztok de egy idegennek eleg... Hm... Posszessziv.
Ha a bogre neked tul fiatalos akkor vegyel nekem egy uveg valami jot. Mondjuk arra se koltenek nagyon
Az alapján, amit leírtál én nem vennék nagyon nagy dolgot, mert még nem vagytok együtt, stb. Szerintem az, hogy karácsony előtt akar találkozni nem jelenti azt, hogy ajéndékozzátok is egymást, beszéljétek meg, és akkor biztos nem kerülsz kellemetlen helyzetben.
Ha tényleg kapcsolat a cél, akkor nyugodtan meg tudjátok beszélni, felnőttek módjára.
Az alkohol jó kiindulási pont, vagy valami bőr (pl.: pénztárca, kártyatartó, irattartó).
Szex.
Ingyen van, te is akarod, te is élvezni fogod.
Vagy egy unalmas tucat ajándékra fogsz ötletet kapni (ilyeneket kaptál) vagy nem vesszük komolyan a kérdést, mert nem lehet. Az ajándék lényege, hogy személyes.
Ha már autó: A Lego speed champions sorozatban midnegyik ismertebb sportkocsi (márka) megtalálható. Kapott sportkocsit, meg nem is. És csak 5000 Ft. :)
Minek vennél parfümöt?
Azt se tudod mit szeret utáltam ha azt kaptam azoktól is akik jól ismertek.
Azt csak ő tudja milyet használ/ szeret.
De egyszer találkoztatok jóformán nem is ismered csak pár hete. Lehet nem is lesz belőle semmi... De a fejedben már egy pár vagytok.
Max egy csoki legyen a táskában.
Habár a fiú helyzetében nem hiszem, higy adnék valamit igazából idegenek vágytok egymásnak az, hogy cseteltek nem jelent valami sokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!