Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Emiatt természetes a kiábrándu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt természetes a kiábrándulás?

Figyelt kérdés
Ha ismerkedési szakaszban a másik félről bizonytalanságot,határozatlanságot, kifogásokat, időhúzást érzek, (én pozitiv visszajelzést adok, a szimpátiámat kifejezem) akkor kiábrándulok a másikból, és akár a feje tetejére is állhat, akkor sem tudja visszafordítani a kiábrándulásomat, és már beszélni sincs kedvem többet az illetővel. Más is van így?
2020. dec. 6. 10:32
 1/8 anonim ***** válasza:
1
2020. dec. 6. 10:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze, az ilyet engedni kell
2020. dec. 6. 11:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez természetes, hogy kiábrándulsz ezek után.
2020. dec. 6. 11:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Alap, kapcsolathoz 2 ember kell. Másik helyett nem kell megtenni a lépéseket.
2020. dec. 6. 11:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Milyen időhúzások történtek, te hogy próbáltad a szimpátiád kifejezni?

Volt már olyan, hogy letettem egy csajról, aztán kibukott, hogy ő mennyire akar engem. Közben képtelen volt ezt normálisan kifejezni.

2020. dec. 6. 11:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Nő vagyok! Milyen szimpátia kimutatás? Megmondtam x-ik talalkozas után hogy vonzódom hozzá.
2020. dec. 6. 11:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Ilyet amúgy elég sok egobooster nő mond és elég sok szexre hajtó pasi. Ez még önmagában semmi. Nálam is volt olyan csaj, aki mondta, hogy mennyire bejövök, mennyire vonzódik hozzám és hasonlók. Aztán meg máskor 1 szavas válaszokat tolt.

Azért ha valaki akar valamit a másiktól, eléggé lehet éreztetni.

Ettől függetlenül, nem mondom, hogy feltétlenül te vagy a hibás. Lehet, hogy tényleg ő tojt rád, te pedig normálisan kimutattad a dolgokat. Ebben az esetben, nyugodtan keress mást. Fiatal vagy, előtted az élet.

2020. dec. 6. 11:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez esetben nincs erről szó. Egyenes korrekt nő vagyok, sosem játszmáztam. Bármennyire is hihetetlen ez egyeseknek a mai világban.
2020. dec. 6. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!