Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hozzak össze egy randit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hozzak össze egy randit hogy ne tűnjön randinak?

Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom, aki régen már próbálkozott nálam, de visszautasítottam mert nem volt alkalmas az idő. Azóta elég sok idő eltelt és úgy gondolom, hogy talán lehetne köztünk valami. Azt tudom, hogy ő nem merne kezdeményezni a korábbi visszautasítás miatt éppen ezért szeretnék most én lenni a kezdeményező, de valahogy bújtatottan. Nemsokára találkoznunk kell, mert oda kell adnia nekem valamit amit kölcsön adtam neki korábban. Azt szeretném, hogy ez a találkozás ne csak annyiban merüljön ki hogy odaadja nekem aztán csá. Mit csináljak hogy ebből esetleg egy hosszabb találkozás is kialakuljon? Valami ötlet?

2020. dec. 1. 17:50
 1/10 Noren1989 ***** válasza:
88%
Elhívod vacsizni, filmezni. Max nem dugtok 😆
2020. dec. 1. 17:57
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Kérdezd meg őt. "van még egy kis időd? Szeretnék valamit tisztázni (elmondani) Neked. Ha ráérsz és beleegyezel, séta (kávézás...) közben elmondanám. Amióta nem fogadtam a közeledésed, gyakran I(folyton) arra gondolok, hogy meggondolatlanul cselekedtem, amit most tisztázni szeretnék. Azt akarom mondani, hogy járhatnánk...".
2020. dec. 1. 18:00
 3/10 A kérdező kommentje:
Igazából én sem vagyok még benne biztos hogy jó ötlet-e összejönni éppen ezért csak egy ártatlan randit szeretnék összehozni. Semmi vallomással nem akarok előállni. És nem is tudok mert ahogy mondtam nem vagyok benne biztos.
2020. dec. 1. 18:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Döntsd el, hogy mit akarsz. Én azt javaslom, amit fentebb írtam, aztán idővel meglátjátok, hogy bejöttök-e egymásnak.
2020. dec. 1. 18:09
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Pedig kénytelen vagy elmondani, hogy randizni akarsz, ha ő nem hív el, csak "odaadaja és csá".
2020. dec. 1. 18:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem kell vallomás, csak egyszerűen beszélgess, ill. tartsd fenn a kommunikációt. Ha nincs ínyére, akkor úgyis látni fogod, ha pedig szívesen beszélget, akkor lehet ő ajánl további találkozást, és majd meglátod hogyan tovább. Vagy ha most pl. siet és tényleg csak arra van ideje, hogy átadja a dolgot, akkor is érezze, hogy nyitott vagy és közvetlen, lehet utána írni fog, akkor megint nyertél egy kis időt, hogy eldöntsd, akarod-e igazán.
2020. dec. 1. 18:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
De ha barátok vagytok eleve, akkor elvileg nem kéne, hogy randinak tűnjön, ha feldobod neki, hogy sétáljatok egyet vagy mittudomén. Nekem is van egy férfi barátom, közös a hobbink, és így szoktunk találkozni, hogy elmegyünk együtt sportolni. Mikor megbeszélitek, hogy találkoztok, hogy odaadja neked azt a valamit, akkor mondd neki, hogy ha van kedved sétálhatnánk is egyet, úgyis keveset járunk ki a karantén miatt meg blabla. Szóval érted. Sosem programoztatok közösen, csak ilyen messenger-barátok vagytok? Vagy max. baráti társaságban találkoztatok eddig?
2020. dec. 1. 19:21
 8/10 A kérdező kommentje:
Kettesben ritkán találkoztunk, inkább csak úgy hogy más barátaink is voltak ott.
2020. dec. 1. 19:40
 9/10 anonim ***** válasza:
19%
Én vmi szerelési ürüggyel átcsalnám.. csavart meghúzni, egyéb... És a szememmel hívnám fel a figyelmet..
2020. dec. 1. 21:20
 10/10 anonim ***** válasza:
71%
Kerdezd meg, hogy nincs-e kedve elkiserni boltba, postara, vegyetek mikulascsomagot, barmit. Ha nagyon trukkos akarsz lenni, akkor ajandektippeket kersz tole, az o relevanciajaban. Tehat ha van egy occse, akkor egy pont ugyanolyan koru ismerosodnek mit kene venni, vagy o mit vesz? Ez total semleges dolog, ugy kersz segitseget, hogy kozben tenyleg nem tunik fel, hogy iranyitott a beszelgetes, hiszen aktualis a tema. Utana meg akar meg is kerheted, hogy segitsen kivalasztani, szinben, tudasban, akarmiben az ajandekot.
2020. dec. 2. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!