Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiprogramnak ez is megteszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiprogramnak ez is megteszi ebben a karanténidőszakban?

Figyelt kérdés
Séta a Vörösmarty vagy a Deák Ferenc tér környékén, az ünnepi kivilágítás alatt, közben pedig, hogy ne fagyjunk meg, egy pohár forralt borral melegednénk.

2020. nov. 30. 15:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Megteszi.
2020. nov. 30. 15:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is megteszi.
2020. nov. 30. 16:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én még kiegészíteném azzal, hogy főznék otthon egy jó kis teát, és termoszban elvinném és azt el lehet kortyolgatni ketten.
2020. nov. 30. 16:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Megteszi, ha kapsz forralt bort.

Btw, a csaj sem hülye, ő is tudja, hogy nem lehet sehova beülni, nem lehet túl sok programot szervezni, vagy ha mégis, akkor jobban jársz, ha hagyod a fenébe

2020. nov. 30. 16:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Programnak mást nem lehet most kitalálni úgyse.

De arra az esetre valamelyikőtök többet beszél minél több rétegbe öltözzetek. Egy ilyen sétálós randin sikerült másfél óra alatt megfagynom, lebetegedtem azóta azt hiszi szegény srác, hogy hülyítem azért nem találkozunk.

2020. dec. 1. 09:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!