Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnétek olyan nővel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan nővel, aki sokkal tehetősebb nálatok?

Figyelt kérdés

Adott egy 24 éves nő, aki közel sem átlagos életét él. Gyönyörű helyen épültek a szülei neki egy villát, nagyon-nagyon drága autó stb stb. Ő maga is nagyon dolgos, de javarészt a szülei pakoltak alá mindent.

Én 26 éves vagyok, még otthon élek a családi fészekben és teljesen átlagos az életem. Valószínű egy élet munkája sem lenne eleg ahhoz a szinthez, mint amit az említett hölgy képvisel, ami rettenetesen frusztrál. Ettől függetlenül érdekelne, hogy mások miként élnék meg ezt a szitut, kérlek indokoljátok meg a válaszotokat. Előre is köszönöm!

2020. nov. 29. 16:08
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Egy ilyen nő nem maga keres férfit a szülei a pénz a pénzel házasodik
2020. nov. 29. 16:11
 2/9 anonim válasza:
100%

Biztos, hogy nem.

Lehet pusztán a személyiségemből fakad, de el nem tudnék viselni ekkora egzisztenciális különbséget. Már csak az egóm sem engedné, nem érezném férfinak magam.

2020. nov. 29. 16:13
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
simán, ha amúgy minden más jól működik közöttünk. Nem vagy egoisa p*cs..
2020. nov. 29. 16:20
 4/9 anonim válasza:
Egyszer valahol azt olvastam, hogy akkor működőképes hosszútávon egy kapcsolat, ha belövöd a szinted- legyen szó külsőről, anyagi helyzetről-, és max 2-3 szinttel feljebb vagy lejjebb keresel párt. A Te esetedben ez jóval feljebb van, és hosszútávon biztos, hogy visszaütne.
2020. nov. 29. 16:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A dédnagyapám Erdélyből érkezett Magyarországra, és egyszerű munkás ember volt.A dédnagymamám egy elég jómódú családba született, mindene megvolt, mégis egymásba szerettek, és habár szerényebben, de szépen éltek.

Azt gondolom, hogy a szeretet az nem anyagi minőség.

Miért esnél ki a méltóságodból, csak mert a lánynak több pénze van?Mégis miért frusztráló ez?Ha ő téged választ, akkor te kellesz neki, úgy ahogy vagy.Ha te szorgalommal mindent megteszel a saját előrejutásodért, az már rendben van.

A problémád egyenlőre csak benned létezik, és te generáltad...

2020. nov. 29. 16:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet mondani, hogy persze, a probléma csak a kérdező fejében van, és tegyen ellene. De ha tudja, hogy zavarni fogja, akkor hagyja. Egy 26 éves már nem fog ennyire megváltozni.
2020. nov. 29. 17:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem bölcs dolog determinálni egy másik embert, hogy mire képes, és mire nem, főleg, ha személyiségfejlődésről van szó.
2020. nov. 29. 17:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Miért ne jönnél össze? Nem értem miért fogalmazódik meg bárkiben ez a kérdés. Ezt akár úgyis vehetjük, hogy nem jönnél össze egy szegényebb környezetből jövő nővel, mert nem ugyanolyan anyagi környezetben éltek? Szerintem ez nem hátrány, sőt neked is könnyebb lehet jövőépítés szempontjából.
2020. nov. 29. 18:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, de az esetek többségében a nő választ, tehát az esély egyenlő lenne a 0-val.
2020. nov. 29. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!