Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Összejönnétek egy 169cm magas férfival?
Figyelt kérdés
2020. nov. 20. 01:17
A kérdező szavazást indított:
Igen. Alacsonyabb vagyok.
Igen. Én is 169 cm vagyok.
Igen. Magasabb vagyok.
Nem. Alacsonyabb vagyok.
Nem. Én is 169cm vagyok.
Nem. Magasabb vagyok.
41 szavazat
1/7 anonim válasza:
Pont ilyen magas a férjem. 😊 Én 164 centi vagyok, ez így tökéletes.
2/7 anonim válasza:
Ha a személyisége annyira megfog, akkor igen, hiába vagyok magasabb. Tapasztalat.
4/7 anonim válasza:
Aki azt írja, hogy igen, az hazudik. 175 cm alatt nem vagy férfi a nők szemében.
5/7 anonim válasza:
4-es, az, hogy te nem vagy férfi a nők szemében, szerencsére nem a magasságodból adódik.
Nekem a volt párom 168 cm. Én is ennyi vagyok, több mint öt évig voltunk együtt.
Az, hogy egy magasak voltunk, soha nem zavart, sőt, szerettem, hogy pipiskedés nélkül lehetett csókolózni, kényelmes volt kézen fogva sétálni és egymás szemébe nézni. Van ennek előnye, ha valakit maga a tény nem zavar, hogy a párja nem magas.
6/7 anonim válasza:
169 cm alacsony férfi , nem magas.
Nem, én 174 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!