Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők Ti randiznátok olyan pasival aki 30 éves kora elött három alkalommal is elvált,és az egyik volt feleségétől már gyereke is van?
18-29 lányok/nők
Randiznátok olyan 29 éves pasival aki 3 alkalommal és elvált és van már egy gyereke?
Persze,ha minden más szempontból külső,belső szimpatikus lenne számotokra.
Az a baj, hogy az ilyen férfi
1. vagy tanult az egészből és többé nem akar házasodni, tehát én maradnék gyűrű nélkül.
2. vagy nem tanult belőle és engem is elvenne,de én nem tudnék bízni a döntésében. "azt hittem,hogy szerelmes vagyok belé,tévedtem."
Ne haragudj, de teljesen megbízhatatlan vagy. Nem úgy értem, hogy megcsalás szempontjából, de felelőtlen vagy.
25#
Igen ezt megkapom mindig a baráti társasagomtól meg úgy mindenkitől,hogy
"minek vettél el minden szembejövő nőt"?
Én lettem a kollégáim,haverok,barátaim rokonaim elött az a srác aki elvált háromszor is.
És állandóan meg "mosolyognak".
Nem..
Aki 3szor elval azzal nagy gondok vannak.. a gyerek nem zavarna nekem is van gyerekem.. de a 3 valas szoget utne a fejembe😅
Miután elmondom,hogy 3 alkalommal váltam
úgy menekülnek a lányok tőlem ,mintha attól félnének hogy ragályos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!