Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők Ti randiznátok olyan pasival aki 30 éves kora elött három alkalommal is elvált,és az egyik volt feleségétől már gyereke is van?
18-29 lányok/nők
Randiznátok olyan 29 éves pasival aki 3 alkalommal és elvált és van már egy gyereke?
Persze,ha minden más szempontból külső,belső szimpatikus lenne számotokra.
1.gyerekkori szerelem volt
Ahogy 18 évesek lettünk rögtön összehazasodtunk.
Majd mindketten egyetemre
( két külön városba)mentünk.
1,5 év múlva pedig elváltunk eltávolodtunk egymástól
(bár mai napig beszélgetünk Facebookon, Skype-on).
2.egyetemen ismertem meg 22 voltam mikor a lány terhes lett tőlem ezek után elvettem feleségül.
4 évig voltam vele együtt abból 2 évig és 3 hónapig voltunk házasok.
3.kb 3 évig tartott az a kapcsolat azt hittem,hogy szerelmes vagyok belé,tévedtem.
Nekem ez nagyon kellemetlen.
Úgy értem jóvágású pasinak mondanak.És,ha őszinte vagyok szinte lehetetlen ismerkednem
Mostanaban mikor elkezdek ismerkedni 1.-2.randi után előjön az ex -ek téma
Elárulom,hogy 3 alkalommal váltam utána mint egy leprastól menekülnek a nők.
#16 hát pénzt tőlem nehezen akarhat bárki is 😅
-diákhitel
-gyerektartás
-albérlet( szuterén garzon)
Én nem utasítanálak el rögtön, előbb meg akarnálak ismerni - mivel az végülis nem derült ki, hogy ki miatt történt a válás. Ha minden alkalomkor a nő akart válni, ott már kezdene kicsit gyanús lenni, na az már zavarna.
A gyerek abban az esetben nem zavarna, ha nem lennél az ellen, hogy a későbbiekben velem is családot alapíts.
Hisz ha jól tudom, Ross Geller élete is happy end-el zárult, így te is megérdemelsz egy esélyt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!