Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A szaporodás visszafogása a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szaporodás visszafogása a nők manipulálásával történik?

Figyelt kérdés

Úgy értem a Föld lakossága rohamosan nő. Ezért mindent megtesznek a szaporodás visszafogásáért.

Egyik eszköz a nők olyan szintű manipulálása lenne, aminek eredményeként a nők férfiakkal szemben támasztott elvárásai nagyon magasak és nem hajlandók mással gyereket vállalni.

A nők köztudottan sokkal könnyebben manipulálhatók reklámokkal, trendekkel, divatokkal stb. Így próbálják őket manipulálni, hogy csak a férfiak egy nagyon szűk köre feleljen meg az elvárásaiknak és ha nem találnak ilyen férfit akkor inkább egyedül maradnak? És nem vállalnak gyereket.

A szaporodás visszafogása a nő manipulálásával történik?

2020. nov. 26. 12:24
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%
90% nem a külső miatt bukik el, hanem mert pl. olyan ostoba nyomingerek, mint te.
2020. nov. 27. 14:07
 42/50 A kérdező kommentje:

41

90%??? Akkor is érvényes amit írtam. Mire fel ezek a magas igények?

2020. nov. 27. 14:38
 43/50 anonim ***** válasza:
100%
Az nem magas igény, hogy nálad jobbat akarnak a nők.
2020. nov. 27. 14:40
 44/50 A kérdező kommentje:

43

Nem csak magamnál. A pasik 90%-nál

2020. nov. 27. 14:54
 45/50 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a színvonal, nem csodálkozom.
2020. nov. 27. 14:58
 46/50 A kérdező kommentje:

45

A színvonal változó. De mióta érdekel ennyire a belső?

2020. nov. 27. 15:00
 47/50 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, el kell tudnod fogadni, hogy nem mindenki akár kétségbeesetten párt találni. Én pl egy éve egyedül vagyok és még mindig nem hiányzik a kapcsolat, így jelenleg a próbálkozók 100%át el fogom küldeni. Szerencsére a férfiak többsége érti a nonverbális jeleimet, így nem is próbálkoznak.

Ha mégis elkezdek majd párt keresni, akkor se azzal leszek együtt, akinek azon a héten én vagyok a 10. akit leszólít. Én nem mennyiség, hanem minőség párti vagyok. Afelé a férfi felé nyitok, akit kicsit már megismertem. Nem hatnak meg a hozzád hasonló, a nagy számok törvénye, alapján működő emberek. Ez már nagyban lecsökkenti a potenciális jelöltek számát.

Ezt követi a külső, a hasonló korosztály, a közös érdeklődés, a hasonló jellem, a hasonló tervek stb. mint rosta. Az első az, hogy érdekeljen az illető és ő is normálisan közeledben. A buszmegállóban leszólítás szinte minden esetben kuka nálam, mert az kizárólag a külsőmnek és a nemiszervemnek szól. Tehát aznap valószínűleg én vagyok az x. versenyző.

Akkor melyikünk a felszínes?

2020. nov. 27. 15:20
 48/50 A kérdező kommentje:

47

A szerelmet sosem értettem hogy lehet így megtervezni. Én azt hittem a szerelem valami spontán valami.

Vagy hogy működik nálad? Amíg át megy a 27 rostán addig visszafogod magad, ha már az összes rostán átment akkor tudatosan beleszeretsz? A szerelem neked csak döntés kérdése? Látod, abból amit te leírtál te nem érzelmi szempontok szerint hanem inkább praktikussági szempontok szerint választasz párt. És mint olyan jó eséllyel nem is fogod szeretni a párod. Max magadat és őt meggyőzöd róla. Az ilyen nők mellett az örök boldogtalanság garantált. Tudatos párkereső....pf hova jutottunk!

2020. nov. 27. 15:33
 49/50 anonim ***** válasza:
100%

34

"melyik nem toleransabb, ha a partneruk testi fogyatekossaggal rendelkezik. Hadd ne mondjam, mi lett az eredmeny "

Behazudják, de a tények azok tények... Férfiak biztos hogy nem fogadnak el nagyobb százalékban testi fogyatékosságot.

Egyébként szerintem a szellemi fogyatékosságot nagyon egyszerű mérni. Aki egy ilyen bullshit-et terjeszt hogy a "A nők ösztönlények, és csakis a nők", az máris mehet az elmegyógyba.

2020. nov. 27. 15:40
 50/50 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az keres tudatosan párt, aki boldog, boldogtalant leszólít amerre jár, vagy online társkeresőn böngészi a szerelmet.

Én megismerem a másikat és csak aztán kezdek el potenciális párként gondolni rá.

Ahogy előttem írták, egy életem van. Ezt az egyet nem tervezem elveszteni/elvesztegetni azért, mert egy agresszív barmot fogok ki, vagy egy komoly függőt, házas férfit, stb.

Igen először megfigyelem, van-e értelme érzelmeket táplálni az illető iránt és ha elkezdünk ismerkedni, akkor bele viszem az érzelmeket. Ezért is nem randizgatok minden szembejövővel, hanem csak olyanokkal kezdek randizni, akiket spontán ismerek meg (mint ember az emberrel kerülünk kapcsolatba, nem egyből párkapcsolati szándékkal) és van lehetőségem kicsit megismerni őket.

Épp ezért hajtom el azokat, akik mindenkinél (is) bepróbálkoznak. Ők valami egész más módon képzelik el az ismerkedést mint én.

Amit te csinálsz az orosz rulette (valahol majd csak elsül a fegyver alapon), amit én, az logikus szelektálás.

Az én módszeremmel volt egy nagyon jó, érzelmekben gazdag 5 éves kapcsolatom. Végül egy éve véget ért, mert nagyon más irányba változtunk. Ennek ellenére békében tudtunk elbúcsúzni, az 5 év alatt egyszer se kellett egyikünknek se féltékenykedni, ellenőrizgetni, nem volt üvöltés, anyázás, bármiféle erőszak. Mindketten sokat fejlődtünk az évek alatt egymás által. Egyszerűen a terveink, jellemünk változott, így már nem volt közös út.

Ez számomra bőven a sikertörténet kategória. És meggyőzött arról, hogy jól csinálom.

Az, hogy nem szeretek bele minden próbálkozóba azonnal, nem zárja ki, hogy a páromba halálosan szerelmes legyek. A volt párommal is így volt.

2020. nov. 27. 15:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!