Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A szaporodás visszafogása a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szaporodás visszafogása a nők manipulálásával történik?

Figyelt kérdés

Úgy értem a Föld lakossága rohamosan nő. Ezért mindent megtesznek a szaporodás visszafogásáért.

Egyik eszköz a nők olyan szintű manipulálása lenne, aminek eredményeként a nők férfiakkal szemben támasztott elvárásai nagyon magasak és nem hajlandók mással gyereket vállalni.

A nők köztudottan sokkal könnyebben manipulálhatók reklámokkal, trendekkel, divatokkal stb. Így próbálják őket manipulálni, hogy csak a férfiak egy nagyon szűk köre feleljen meg az elvárásaiknak és ha nem találnak ilyen férfit akkor inkább egyedül maradnak? És nem vállalnak gyereket.

A szaporodás visszafogása a nő manipulálásával történik?

2020. nov. 26. 12:24
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%

Az megvan neked, gogy a túlnépesedés nem Európát és Észak-Amerikát érinti?

Röhej, milyen balfszságokat vagytok képesek kitalálni.

2020. nov. 26. 14:25
 22/50 anonim ***** válasza:
Nyilván a barátnődnek azért nincsenek női barátnői, mert tőlük nem kapnak egotuningot.
2020. nov. 26. 14:27
 23/50 anonim ***** válasza:
Kérdező neked van bugyid? Akkor nem értem mi van.
2020. nov. 26. 14:40
 24/50 anonim ***** válasza:
19 Hát elég hülye nőid voltak. De ebből nem kellene levezetéseket tenni az emberiség 50%-ára vonatkozólag. Most tényleg bemagyarázta neked a csajod hogy ő milyen normális, bezzeg a többi nő hülye, rájuk se nézz, és akkor te beveszed? Mekkora madár vagy. Nem tűnt fel hogy a csajoddal van a defekt?
2020. nov. 26. 14:44
 25/50 anonim ***** válasza:
Szerintem az is elég lenne, ha megtanulnának a férfiak óvszert húzni a faxukra, de végülis ez sem rossz
2020. nov. 26. 14:55
 26/50 A kérdező kommentje:

24

Nem magának magyarázta be hanem én szerintem normálisabb mint a többi. Szerintem nincs vele defekt, nyíltan, higgadtan elbeszélgetünk minden témában. Nem olyan elfogult feminista, tud tárgyilagosan is beszélni a nőkről!

2020. nov. 26. 15:03
 27/50 A kérdező kommentje:

20

“Egy felnőtt nő meg hadd döntse el, hogy akar-e egy gyerek és egy férfi szolgája lenni, vagy sem.“

De a kérdésem nem erről szólt! Nyilván ha nem akar gyereket egyáltalán akkor ne akarjon senkivel!

Viszont a kérdésem arról szólt, hogy csak egy nagyon szűk körrel vállalnák be a gyereket. Aki karrier szempontból, anyagilag, külsőleg, szociális készségek és személyiség szempontjából egyaránt jól áll.

Na ilyen pasi, aki mindezeket hozza nagyon kevesen vannak. Ezért egyre kevesebb nő akar gyereket, mert rossz géneket nem akar a nő tovább adni, nem akarja, hogy a gyerek nélkülözzön, hogy ne legyen neki meg mindig a legújabb Iphone és hasonlók.

2020. nov. 26. 15:11
 28/50 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez elég messze van a feminizmustól, mikor a nőknek le akarod nyomni a torkán, hogy nem hogy nem egyenrangúak de messze alsórangúak. Szóval valahol nagyon kevered a szezont a fazonnal. Az nem elfogult feminista aki szerint egyenrangúak az emberek, szimplán csak normális ember. Hülyék meg mindkét nemben akadnak bőven, erről nem szokott értekezni a nagytudású barátnőd? Csak olyanról beszél amivel tudja hogy hízeleg neked? Épp hogy nem ő az őszinte, csak látja hogy mennyire tetszik neked a téma, és hogy mennyi jó pontot kap nálad ezzel.
2020. nov. 26. 15:13
 29/50 A kérdező kommentje:

28

Tehát a nőkről senki semmi rosszat ne mondjon, se más nők se férfiak?

2020. nov. 26. 15:15
 30/50 anonim ***** válasza:
100%
A legújabb iphone-t a gyerekének kevés nő várja el, de valahogy mindig ezeket találják meg az ilyen teóriagyártó emberek (férfi és nő is ezek szerint). Tényleg sok anyagias nő van, de ez miért újdonság? Legalább annyi anyagias férfi van, hajjaj.
2020. nov. 26. 15:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!