Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szaporodás visszafogása a nők manipulálásával történik?
Úgy értem a Föld lakossága rohamosan nő. Ezért mindent megtesznek a szaporodás visszafogásáért.
Egyik eszköz a nők olyan szintű manipulálása lenne, aminek eredményeként a nők férfiakkal szemben támasztott elvárásai nagyon magasak és nem hajlandók mással gyereket vállalni.
A nők köztudottan sokkal könnyebben manipulálhatók reklámokkal, trendekkel, divatokkal stb. Így próbálják őket manipulálni, hogy csak a férfiak egy nagyon szűk köre feleljen meg az elvárásaiknak és ha nem találnak ilyen férfit akkor inkább egyedül maradnak? És nem vállalnak gyereket.
A szaporodás visszafogása a nő manipulálásával történik?
Az megvan neked, gogy a túlnépesedés nem Európát és Észak-Amerikát érinti?
Röhej, milyen balfszságokat vagytok képesek kitalálni.
24
Nem magának magyarázta be hanem én szerintem normálisabb mint a többi. Szerintem nincs vele defekt, nyíltan, higgadtan elbeszélgetünk minden témában. Nem olyan elfogult feminista, tud tárgyilagosan is beszélni a nőkről!
20
“Egy felnőtt nő meg hadd döntse el, hogy akar-e egy gyerek és egy férfi szolgája lenni, vagy sem.“
De a kérdésem nem erről szólt! Nyilván ha nem akar gyereket egyáltalán akkor ne akarjon senkivel!
Viszont a kérdésem arról szólt, hogy csak egy nagyon szűk körrel vállalnák be a gyereket. Aki karrier szempontból, anyagilag, külsőleg, szociális készségek és személyiség szempontjából egyaránt jól áll.
Na ilyen pasi, aki mindezeket hozza nagyon kevesen vannak. Ezért egyre kevesebb nő akar gyereket, mert rossz géneket nem akar a nő tovább adni, nem akarja, hogy a gyerek nélkülözzön, hogy ne legyen neki meg mindig a legújabb Iphone és hasonlók.
28
Tehát a nőkről senki semmi rosszat ne mondjon, se más nők se férfiak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!