Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beleszerettem egy házas nőbe....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy házas nőbe. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
5 hónapja ismertem meg egy lányt egy meló helyen ahol beugrós vagyok néha, a lány első látásra elbűvölt. Majd mikor elkezdtünk beszélgetni, még jobban. Gyönyörű, okos, tanult, sikeres a munkában, elismert sportoló, de ami a legjobb, hogy irgalmatlan jókat nevetünk együtt, nagyon jó fej, és senkivel nem tudok ilyen jót beszélgetni. Ezek már az elején is nyilvánvalók voltak. Aztán hamar kiderült, hogy ugyan flörtölt velem, ő a fiatal kora ellenére már házas. Érezhető volt köztünk a szikra, ezért vallottam: szeretek vele lenni, nagy hatással van rám, de nem akarom tönkre tenni a házasságát. Bevallotta, hogy ő is ugyanígy érez és emiatt rosszul is érzi magát. Ez 2 hónap ismeretség után történt, akkor már jól ismertük egymást, mert rengeteget beszélgettünk. Megbeszéltük hogy nem akarjuk megszakítani a kapcsolatot, mert ahhoz túl fontos a másik, szóval beszélgettünk még egy darabig. Aztán egy napon elhatároztam, hogy el kell felejtenem őt, ezért nem kerestem többé, nyitottam más lányok felé, randizgattam. Eltelt azóta másfél hónap és semmit nem változtak az érzéseim, pedig nem találkoztam vele, nem beszéltem vele. Más lányok nem érnek fel az ő szintjére. Most újra elkezdtem keresni, sokat beszélgettünk messengeren és utalt rá, hogy találkozhatnánk. Legszívesebben rögtön találkoznék vele és bepróbálkoznék. Lényegében már 5 hónapja csak rá tudok gondolni, 4 éve nem fogott meg egy lány sem rajta kívül. Annyira passzolunk... És ezt ő is látja. Azt hiszem, ha bepróbálkoznék, nem ellenkezne, mert ugyan az agyával nemet mond, az érzelmei igent... Szóval nem tudom, mit csináljak. Félek, ha találkozom vele, még inkább felelevenedik, mennyire jól érzem magam vele.
2020. nov. 25. 23:38
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ja és 25/F vagyok
2020. nov. 25. 23:39
 2/13 anonim ***** válasza:
76%

Verd ki a fejedből.

Házas nővel ne kezdj.

2020. nov. 25. 23:46
 3/13 anonim ***** válasza:
43%
Lakva ismerszik meg az ember. Attól, hogy párszor jókat dumálsz vele, lehet, ha vele élnél, ki sem bírnád. Szerintem ilyen alapon ne emeld piedesztálra, meg amúgy is foglalt :D 30f
2020. nov. 25. 23:49
 4/13 anonim ***** válasza:
69%
Szeress ki belőle. Szívesen.
2020. nov. 25. 23:55
 5/13 anonim ***** válasza:
68%

Hülyeség volt ismét ráírni, most kezdheted az egésze elölről. Az egyértelmű, hogy nem szabad vele találkoznod. Beszélni sem.

Házas, nem fog elválni. Ha kavarsz vele, csak örlődni fogsz hosszú ideig, még az egészséged is rámehet.

2020. nov. 26. 00:11
 6/13 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem meg próbáld meg, HA nincs gyerek.

Ha mar most ilyen szinten kikacsintgat akkor annak a házasságnak úgyis vége lesz, ha nem miattad, akkor mas miatt. A házassagok fele válással végződik.

2020. nov. 26. 00:13
 7/13 anonim ***** válasza:
30%
A mai házasságok fele már válással végződik, ahogy az előző is irta, szóval a helyzet nincs annyira bebetonozva, ahogy az előttem írók képzelik. Ezt vele kell megbeszélned nyíltan, hogy mit akar tőled, mi nem tudjuk megmondani.
2020. nov. 26. 00:46
 8/13 anonim ***** válasza:
47%
Ha nincs gyerek, semmi sem végleges. Nem kell mindenáron hazugságban, más után vágyódva leélni egy életet. Nem mindig akkor találjuk meg a nagy szerelmet, amikor mások szerint itt az ideje.
2020. nov. 26. 01:31
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha lenne gyerek sem lenne minden végleges, rossz házasságban ne maradjon az ember, mert hosszú távon a gyereket is tönkreteszi vele. Ezt csak úgy mondom.

A lánynak kell eldöntenie, mit akar. Tegye rendbe, mit érez a férje iránt. Ha valóban te kellesz neki, akkor lépjen ki a házasságából. Utána lehet bármi.

Ha viszont nem akar válni, akkor szálljatok ki egymás életéből, végleg.

2020. nov. 26. 08:15
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
tudod egy nőnél fontos a biztonság. Azért ment fiatalon férjhez, mert a pasinak már biztosan volt egzisztenciája, anyagi, érzelmi és egyéb biztonságot nyújtott neki. Nem fog kilépni egy nő ebből egy 25 éves srác miatt, csak mert jókat nevettek együtt. Kizárólag akkor van esélyed nála, ha bizonyítod, hogy tudod azt nyújtani neki, amit a férje, sőt többet is és a szándékaid komolyak, tehát megígéred, hogy feleségül veszed, ha hajlandó téged jobban megismerni és engedi hogy te is őt, még válás előtt. Bár kétlem hogy 25 évesen vagy ezen a szinten....én sem lépnék ki a házasságomból, de egy kis kufircra még adnék esélyt, ha nagyon vonzódnék...
2020. nov. 26. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!