Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gyanakodjak, ha a nagyon szep, gazdag no kiszemeltem Fideszes?
Figyelt kérdés
2020. nov. 22. 13:30
11/17 anonim válasza:
tudjuk, Feri miatt volt a gazdasági valsag is.
Az biztos h nekem nem kellene fideszes csaj mert szellemileg mindent elmond róla.
12/17 anonim válasza:
habár ha gazdag, akkor az is lehet h eszes(?) es a jelenlegi rendszerrel nem ok nélkül szimpatizal.
13/17 anonim válasza:
nem ok nélkül szimpatizal es haszna van a jelenlegi rendszerből.
14/17 anonim válasza:
11.
Ha valaki kormánypárti az csak hülye lehet? (Az ellenzéki szavazók pedig okosak...?) Milyen logika ez? Kérdezem ezt úgy, hogy én egyformán kerülöm mindegyiket, mert undorító ez a bohóckodás amit "kiválóságaink" művelnek.
15/17 anonim válasza:
Ha valaki fideszes, az a saját szegénységi bizonyítványa.
16/17 anonim válasza:
15.
Idáig rendben, de mitől különbek az ellenzékiek? Normális ember már egyik pártot sem kedvelheti, mert rá kellett (volna) jönnie, hogy a "nagy ellenségeskedés" közöttük egy ócska színjáték és a "népet" ugyanúgy szarja le az összes, "csak a lóvé jöjjön" - a saját fizetésemelésüket vita nélkül szavazzák meg együtt. Innentől nincs kérdés.
17/17 anonim válasza:
Na ez mind semmi, én tegnap Dobrev Klárával álmodtam. Az mit jelenthet?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!