Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, őszintén mondjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, őszintén mondjátok meg, ti szoktatok ismeretlen jó csajokat pörgetni az instán vagy nem?

Figyelt kérdés
én nő vagyok és nincs isntám, de nagyon úgy érzem aki egésznap iylen nőket pörget, az elégedetlenebb lesz az átlag elérhető női választékkal...szóval van oylan pasi, aki nem szokott instapicsákat nézegetni?

#obiub
2020. nov. 21. 17:45
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
#10: Na és? Akkor lerázod azt, aki nem hozzád illő. Most volt egy eseted, amiből levontál egy marha nagy - és igazságtalan - általánosítást. Egyrészt sok normális férfi van a világon, másrészt honnan tudod, hogy az adott férfi miért volt pszichopata? Egyáltalán nem biztos, hogy azért, mert valaki átverte. De egyébként valószínűleg te is sérülnél lelkileg egy nagy csalódás után. Azt meg már csak óvatosan teszem hozzá, hogy az átlagos vagy az alatti külsejű nők is tudnak görény módra viselkedni. Csak ugye van az a sztereotípia, hogy amelyik nő jól néz ki, az aljas, aki meg átlagos (vagy átlag alatti) külsejű, az mind földre szállt angyal, mert a "kevésbé szép külsejű" automatikusan "szebb" lenne "odabenn". Hát nem, én is találkoztam nem egy bunkó, felszínes nővel, aki átlagos külsejű volt. És mindezt úgy mondom, hogy nem kellenek a magamutogató nők, és azt is tudom, hogy még ha kellenének is, akkor sem lenne náluk esélyem.
2020. nov. 23. 12:34
 22/28 anonim ***** válasza:

Hát, részemről feladtam. Egy kérdésre sem voltál képes válaszolni, csak a megkeseredettséged írtad ide. Nem, így nem merül fel bennem, hogy esetleg te nem tudtál másokat elviselni, mert amilyen vagy, szerintem egy épkézláb férfi sem marad melletted. Ha férfi lennél, akkor pedig a nők nem maradnának melletted.

Ha meg azzal jössz, hogy te nem bírtál másokat elviselni... Nos, akkor azon a téren nyugodtan befoghatod a szád, hogy nekem hány kapcsolatom volt és milyen, mert ez alapján, ha te szakíthattál, akkor én is. Vagy mástól mindent elvársz, de te semmire sem vagy képes?

Tényleg keress fel egy szakembert. Hidd el, többre mész vele, mintha ide öntenéd ki azt az üres életed, amivel kapcsolatban még arra is képtelen vagy, hogy vállald magad.

2020. nov. 23. 12:45
 23/28 anonim ***** válasza:
Ha már a kérdésnél tartunk, én azért finoman megkapirgatnám azt a kérdést is, hogy vajon a nők hány %-a csorgatja a nyálát a jóképű/izmos "jópasikra", és hány % az "átlagjóskákra". Vajon mennyiben módosították pl. a közösségi oldalak a nők felfogását? Hány olyan átlagos nő lehet, akinél soha senki nem kezdeményezett, és hány olyan átlagos férfi, aki még az átlagos nőknek sem kellett, hiába próbálkozott? Meg lehet nézni a facebookot, instagramot, hány áradozó női bejegyzés van egy átlagos srác képeinél, és hány egy "menő pasiénál". Szóval azért a női elképzelésekről is lenne mit mondani...
2020. nov. 23. 14:42
 24/28 anonim ***** válasza:
Ja, te fogod megmondani, hogy ki mit és hova ír. Ilyen alapon kussolj és örülj a kapcsolatodnak. Na további szép napot.
2020. nov. 23. 16:39
 25/28 anonim ***** válasza:
#24: Sajnállak. Nagyon. De, saját magadnak alkottad ezt az életet és nem véletlen, hogy soha nem fogsz kelleni egy normális férfinak sem.
2020. nov. 23. 16:40
 26/28 anonim ***** válasza:
Ki kért a sajnálatodbol? Leírtam a véleményem.
2020. nov. 23. 17:37
 27/28 anonim ***** válasza:
#26: A véleményed nem tudtad semmivel sem alátámasztani, de azt is leírtad, hogy mennyire megkeseredett vagy. A sajnálatot nem kell kérned, ingyen kapod. Van miért.
2020. nov. 23. 17:41
 28/28 anonim ***** válasza:
Figyelj, szerintem ennyire ne pörögd túl a dolgot, mert már nekem unalmas.
2020. nov. 23. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!