Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, őszintén mondjátok meg, ti szoktatok ismeretlen jó csajokat pörgetni az instán vagy nem?
Figyelt kérdés
én nő vagyok és nincs isntám, de nagyon úgy érzem aki egésznap iylen nőket pörget, az elégedetlenebb lesz az átlag elérhető női választékkal...szóval van oylan pasi, aki nem szokott instapicsákat nézegetni?#obiub
2020. nov. 21. 17:45
A kérdező szavazást indított:
Gyakran nézegetek nőket az instán
Nem nézegetek semmilyen nőt az instán
Nincs instám
Nő vagyok
27 szavazat
1/28 anonim válasza:
Vagyis magyarra fordítva az lenne a kérdésed, hogy miért olyan disznó "minden" férfi, hogy a magamutogató nőket nézegeti, bezzeg téged hagynak "parlagon heverni"? Szerintem te is tehetnél azért, hogy a férfiak jobban észrevegyenek, akár vonzóbb külső (jó frizura, mosolygás, öltözködési újítások stb.), akár jellembeli fejlődés (nyitottság) által. Amelyik nőt állítólag nem veszik észre a férfiak, azzal tapasztalataim szerint háromféle probléma szokott előfordulni: vagy csak a top 10-es faszik pozitív visszajelzéseire vár, vagy annyira unalmas, szürke (esetleg nagyon visszahúzódó) ember, hogy semmivel sem válik ki a tömegből, vagy a férfiaknak fingjuk sincs, hogy lehet-e hozzá közeledni, mert semmilyen jelét sem adja annak, hogy nyitott lenne az ismerkedésre.
3/28 anonim válasza:
Nincs instám, régebben volt. És igen, bekövettem pár modellt. Nem, az elvárásaim az égvilágon semmiben sem változtak emiatt, tök átlagos (nekem az átlagnál szebb) barátnőm volt és van.
4/28 anonim válasza:
Előfordul hogy nézek, de nem gyakran. Ha néha véletlenül odatévedek, ahol olyat látok, ami nagyon elnyeri a tetszésem, akkor továbbpörgetek párat.
6/28 anonim válasza:
Még egy anonim fórumon se vallják be, hogy igen, az instas csajok bámulásától az egekben vannak az elvárásaik. Annyira álszent.
7/28 anonim válasza:
#6: Már ne haragudj, de te miről beszélsz? Máskor meg folyamatosan megy a sírás, hogy a férfiaknak tök mindegy, csak lyuk legyen. Akkor milyen egekben lévő elvárásról van szó? Légyszi, részletezd már.
8/28 anonim válasza:
Tök mindegy, csak lyuk legyen, ha csak szexről van szó. Viszont kapcsolat esetén az atyaúristen se lenne elég jó. Meg olyan nőtől kéne a kapcsolat, aki le se ejt vagy számításból összeáll veletek, aztán kihasznál. Az ilyen jellegű sírásokkal is tele a gyk, ha már itt tartunk. És igen, az insta csajok állandó nézegetese hozzájárul ehhez, mivel azt a képzetet keltik, hogy ezek igazi, elérhető nők és nektek ez jár.
9/28 anonim válasza:
#8: Ne haragudj, de te pont olyan vagy nőben, mint azok a férfiak, akiket szidsz. Te valószínűleg nem a külsőd miatt nem kellesz a férfiaknak... A gyk-s "nőkről" is lehetne regélni, az egyik idegbetegebb, mint a másik, és rengeteg olyan nővel beszéltem itt, aki csak sírt, hogy rá egyetlen férfi sem figyel fel, ő egyetlen férfinak sem kell, pedig neki nincsenek nagy igényei. Érdekes módon egyiknek sem kellettem, átlagos külsejű, tisztességes férfiként. Az életben is átlagos lányoknál kezdeményeztem, szintén nem sok sikerrel. Sőt, volt olyan szürke nyuszi lányka, aki még jól meg is alázott, és ő el is mondta nekem, hogy neki kb. a menő gyerekek kellenek. Úgyhogy az álszent nőkről is sokat lehetne regélni.
10/28 anonim válasza:
Ki mondta, hogy nem kellenék? Pár hónapja is egy olyan férfi hajtott rám, aki enyhén pszicho viselkedést mutatott, aztán kiderült, hogy egy kihasználós, insta pitsa jellegű nő jól átdobta a palánkon. Nem tudom sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!