Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, őszintén mondjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, őszintén mondjátok meg, ti szoktatok ismeretlen jó csajokat pörgetni az instán vagy nem?

Figyelt kérdés
én nő vagyok és nincs isntám, de nagyon úgy érzem aki egésznap iylen nőket pörget, az elégedetlenebb lesz az átlag elérhető női választékkal...szóval van oylan pasi, aki nem szokott instapicsákat nézegetni?

#obiub
2020. nov. 21. 17:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
#7: Én írtam, hogy néztem instán csajokat, mégis elég volt barátnőm. Most akkor, ez hogy lehetséges? Miért volt elég az atyaúristennél kevesebb egy kapcsolatra? És most is van barátnőm.
2020. nov. 23. 11:28
 12/28 anonim ***** válasza:
Mindig más a barátnőd, mivel egyik se felel meg.
2020. nov. 23. 11:38
 13/28 anonim ***** válasza:
Ja, hát igen... 10 év után szakítottunk és most vagyok a 3. komoly kapcsolatomban. Az aztán mindig más... :D
2020. nov. 23. 11:41
 14/28 anonim ***** válasza:
Fúha, csakhogy bírtad 10 évig. Bár persze te férfiként még majd 40 felett is megteheted, hogy dobbantasz a következőhöz, hátha az majd "sokkal" jobb lesz.
2020. nov. 23. 11:56
 15/28 anonim ***** válasza:

#14: Nem akarsz felkeresni egy pszichológust? Fizetem a felét.

Először idevágtad a nem létező szöveget, hogy a férfiak mennyire elszállt igényűek lesznek az instacsajoktól. Aztán kimagyaráztad, hogy szexnél azért mégsem, csak kapcsolatnál. Leírtam saját magam is példaként... Akkor kiakadtál, hogy milyen vagyok, hogy nem csak 1 barátnőm volt életem során. Most meg, a 10 éves kapcsolat is kevés nálad... :D

Ezt úgy nevezik, hogy paranoia.

Szerinted, férfiként hány kapcsolatom lehetne? Egész életem során, tinikoromból kezdve egy?

Te nemhogy 40 évesen nem leszel jó párkapcsolatra, hanem soha. És nem a kinézeted vagy az insta csajok miatt, hanem azért, mert valami nagyon elcsúszott a fejedben.

2020. nov. 23. 12:03
 16/28 anonim ***** válasza:
Attól, hogy sértegetsz, nem lesz igazad. Logikus, amit írtam, max nem akarod érteni. :)
2020. nov. 23. 12:09
 17/28 anonim ***** válasza:
És igen, a 10 évet már úgy írod, mint hatalmas időszakot, régebben, és nem 50 éve, hanem mondjuk szüleink idejében még úgy álltak hozzá a fiatalok, hogy minél előbb házasodni és aztán onnantól együtt élni, közösen nevelni a gyerekeket, nem 10 évente keresni az igazit. Meg 35-40 évesen még insta pitsakat hajkurászni, aztán előadni, hogy milyen szemetek a nők. Inkább nekik kéne pszichológus.
2020. nov. 23. 12:19
 18/28 anonim ***** válasza:

Hol volt itt a sértegetés? Sehol. Szimplán megállapítottam egy tényt, hogy problémád van és kezeltetni kéne. Ez nem beszólás akart lenni, hanem egyszerűen egy jó tanács, mert csak a saját életed keseríted meg, hogy másokra mutogatsz, de a saját problémád nem oldod meg.

(Mondjuk, ha már a sértegetéssel jössz, eleve az egész állításod sértés a férfiakra nézve... De, gondolom ezzel nincs problémád.)

Régebben mindenjobbvót', ugye és úgy kéne élni? Elmenni melózni, de férfiként csak fizikait. Hazamenni a 30 éve meglévő nőhöz és jól elverni, ugye?

Ha a múltra mutogatsz, akkor ne csak egyoldalúan csináld ám.

És, veled mi a helyzet? Hány kapcsolatban viseltek el eddig és hány évig?

2020. nov. 23. 12:22
 19/28 anonim ***** válasza:
"Viseltek el"... :D az persze fel se merül, hogy én nem bírtam elviselni őket.
2020. nov. 23. 12:28
 20/28 anonim ***** válasza:
Ja, az nagy érv, hogy régebben verték a nőket. Jelenleg is rengeteg nőt bántalmaznak.
2020. nov. 23. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!