Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, őszintén mondjátok meg, ti szoktatok ismeretlen jó csajokat pörgetni az instán vagy nem?
#14: Nem akarsz felkeresni egy pszichológust? Fizetem a felét.
Először idevágtad a nem létező szöveget, hogy a férfiak mennyire elszállt igényűek lesznek az instacsajoktól. Aztán kimagyaráztad, hogy szexnél azért mégsem, csak kapcsolatnál. Leírtam saját magam is példaként... Akkor kiakadtál, hogy milyen vagyok, hogy nem csak 1 barátnőm volt életem során. Most meg, a 10 éves kapcsolat is kevés nálad... :D
Ezt úgy nevezik, hogy paranoia.
Szerinted, férfiként hány kapcsolatom lehetne? Egész életem során, tinikoromból kezdve egy?
Te nemhogy 40 évesen nem leszel jó párkapcsolatra, hanem soha. És nem a kinézeted vagy az insta csajok miatt, hanem azért, mert valami nagyon elcsúszott a fejedben.
Hol volt itt a sértegetés? Sehol. Szimplán megállapítottam egy tényt, hogy problémád van és kezeltetni kéne. Ez nem beszólás akart lenni, hanem egyszerűen egy jó tanács, mert csak a saját életed keseríted meg, hogy másokra mutogatsz, de a saját problémád nem oldod meg.
(Mondjuk, ha már a sértegetéssel jössz, eleve az egész állításod sértés a férfiakra nézve... De, gondolom ezzel nincs problémád.)
Régebben mindenjobbvót', ugye és úgy kéne élni? Elmenni melózni, de férfiként csak fizikait. Hazamenni a 30 éve meglévő nőhöz és jól elverni, ugye?
Ha a múltra mutogatsz, akkor ne csak egyoldalúan csináld ám.
És, veled mi a helyzet? Hány kapcsolatban viseltek el eddig és hány évig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!