Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakás kaland után írnátok a pasinak ha nagyon bejön és szexelnétek még vele?
Figyelt kérdés
Azóta csak egyszer beszéltünk, a pasi írt rám, de nem folytatás céljából, hanem csak úgy. De én benne lennék még. Ciki ráírni?2020. nov. 21. 12:22
11/15 anonim válasza:
Igen ciki, hagyjad! Nem igaz, hogy nem bírsz ki 1 hetet se pasi nélkül kedves Vivien...(már ha te vagy az)
12/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Vivien és egy 4 éves kapcsolat van mögöttem jelenleg, amin úgy érzem, nagy nehezen túl léptem. Ezzel a pasival se így álltam neki, csak ma már tudom, hogy ő nem akar többet, viszont carpe diem, most jól esik ez is. Köszi a megértést. És köszi a rendes válaszokat, írok neki holnap 😊 a vesztesek nyugalmával
2020. nov. 22. 00:17
13/15 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ciki lenne, de ha így érzel, hogy te többet is akarnál,ha lehetne, akkor inkább hagyjad. Hidd el nem fogod tudni hidegvérrel kezelni és ha beleesel az nagyon rosszul is végződhet. Sok sikert! (majd azért írd le mi lett)
14/15 A kérdező kommentje:
Nem írtam neki. Mindig a fejemben van. De inkább most fájjon hogy ez megtörtént egy darabig, mint később mégjobban... :( de ha egy férfi nem ír, nem jelentkezik, akkor nem fogok megalázkodni.
2020. nov. 24. 21:23
15/15 anonim válasza:
Hol ismerted meg egyébb ként, hogy lett végül alkalmi belôle?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!