Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fogok valamilyen különbséget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogok valamilyen különbséget érezni a nőknél, hogy hirtelen nagyon jól kereső állásom lett?

Figyelt kérdés

Egy rendes világban ennek annyira nem kellene számítania, mert az embert a személyisége határozza meg, és eddig sem volt problémám azzal, ahogy a nők hozzám viszonyultak.

Nekem ez új helyzet: szüleim sem gazdagok, sokáig én sem voltam, mert tanulásból álltak az évek.

Aztán fejlődtem és hirtelen jó állásom lett, 27 éves koromra túlmentem a millión.

Hogy a sikeremből adódóan másképpen viszonyulnak-e hozzám, azt nem volt alkalmam meglátni, mert a járvány miatt jó ideje nincs közösségi élet. Nyilván nem mondom meg, bár a cuccaimból előbb-utóbb meglátszik, még ha eszem ágában sincs tárgyakkal menőzni. Na meg az nem titok, hol dolgozom és mit, tehát már eleve gondolhatják.

Ezért kíváncsi vagyok, hogy mire számítsak ebben a számomra új szituációban. Bár gondolom előnyt jelent, egy olyan félelmem is előjött, hogy ezzel sajnos a k.vákat is lehet hogy bevonzom, és nem vagyok benne biztos, hogy könnyű lesz megkülönböztetni, ki az, aki a személyiségemet becsüli, nem az anyagiakat.

2020. nov. 21. 10:17
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha nem villogsz a penzeddel honnan tudná a másik hogy mennyit keresel?
2020. nov. 21. 21:04
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha vki jó emberismerő, a golddiger k...kat nem olyan nehéz kiszúrnia. Kevés van közülük, aki mesteri színész, és nem mutatja ki a foga fehérjét viszonylag gyorsan (látszik, hogy igazából pl. az autód érdekli, drága helyre viteti magát, drága kajákat választ, a szegény emberekről és márkátlan dolgokról undorítóan beszél; 3 évvel ezelőtt rád sem nézett, most meg kb. rád mászik; instán vereti magát; messze jobb kategóriás nő nálad, és ismeretlenül rádhajt; burkoltan olyan kérdéseket tesz fel, amivel azt próbálja kideríteni, mennyit keresel). Meg jó, ha az ember tudja érzékelni, ki kamus és ki nem az. Ha nem vagy jó emberismerő, akkor ismerkedj a szakmádban - börzéken, fórumokon, munkatársaid ismerősei között, elit társkeresőn (nem az elittársra gondoltam, hanem akár offline).
2020. nov. 21. 21:34
 33/33 anonim ***** válasza:
Abban az esetben fogsz különbséget látni, ha mutatod is hogy milyen jól keresel. (ruha, telefon, autó) Ha szerényebben élsz, és nem veszed meg ezeket magadnak akkor van esélyed nornális értékrenddel rendelkező párt találni.
2021. okt. 17. 04:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!