Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogok valamilyen különbséget érezni a nőknél, hogy hirtelen nagyon jól kereső állásom lett?
Egy rendes világban ennek annyira nem kellene számítania, mert az embert a személyisége határozza meg, és eddig sem volt problémám azzal, ahogy a nők hozzám viszonyultak.
Nekem ez új helyzet: szüleim sem gazdagok, sokáig én sem voltam, mert tanulásból álltak az évek.
Aztán fejlődtem és hirtelen jó állásom lett, 27 éves koromra túlmentem a millión.
Hogy a sikeremből adódóan másképpen viszonyulnak-e hozzám, azt nem volt alkalmam meglátni, mert a járvány miatt jó ideje nincs közösségi élet. Nyilván nem mondom meg, bár a cuccaimból előbb-utóbb meglátszik, még ha eszem ágában sincs tárgyakkal menőzni. Na meg az nem titok, hol dolgozom és mit, tehát már eleve gondolhatják.
Ezért kíváncsi vagyok, hogy mire számítsak ebben a számomra új szituációban. Bár gondolom előnyt jelent, egy olyan félelmem is előjött, hogy ezzel sajnos a k.vákat is lehet hogy bevonzom, és nem vagyok benne biztos, hogy könnyű lesz megkülönböztetni, ki az, aki a személyiségemet becsüli, nem az anyagiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!